Jag fryser!

Om jag skriver om allt under hela veckan skulle nog bloggen bli överfylld och sprängas.
       Solen kom iallafall, och vi hade en viss ritual som gick ut på att ligga på stranden och steka hela dagen, sen äta oss tjocka på resturang på kvällen. Strandnissarna som hyrde ut solstolarna började känna igen oss också. När Jennys föräldrar kom ner till stranden: "Svenska flickor, your mother and father is here!". När jag gick vilse och inte hittade jenkan bland alla solstolar (jagvet, lokalsinnet är super) :"Sweden, here is your friend". osv.. Sociala med superminne, läskigt bra koll.  Brände ansiktet första dagen också, tjosan. Och på onsdagen köpte vi badringar och låg ute i vattnet och stekte, fan vad underbart det var! När vi väl kom ut, vågorna spolade in en och dängde en i marken, så fick kämpa ;D. Skrattade ihjäl mig åt flygande Jenny ett antal gånger ^^. 
       På torsdagen drog vi upp i bergen, så jävulska fint var det där! Och de två sista kvällarna drog vi in till stan för att dansa sönder. Det var fett jävla roligt, vi hittade en Ylva och Andreas också =D. Och på vägen hem vid tre snåret fick vi sällskap av en vilsen polack :').

Orkar inte skriva något mer, Veckan har varit full med sol, turkisk mat, läskigt efterhängsna turkar, jobbig prutning på kläder och ja, semester. Dessutom fullt med katter och sköldpaddor! :D

Det är 21 grader i huset och jag fryser som ett jävla as. Burr! 


1, Mat! 2, Kleopatra stranden 3, Paus från dansandet ala Robin Hood 4, bergsby 5, :D:D 6, uppe i bergen!

 


Uppvaknad i Turkland

Söndagmorgon 21 sep 08
Kom till Hotellet 04.30 igår, underbart att få kliva av bussen. Under bussresan informerade guiden, en svensktalande turk, om att vi skulle ta rast efter halva vägen för att "sträcka benet". Han tipsade också om att vi skulle använda solskydd under dagen, annars finns det risk för att bli kebab :').
     Men vi var framme iallafall, trötta och hjärndöda. Lägenheten var hur fin som helst, men var för irriterad och trött just då för att lägga märke till det. Klockan 05.00 så var det bönutrop från en närliggande moské. När vi gick ut på balkongen för att lyssna vaknade jag till lite, och började fatta att vi faktiskt var i Turkiet :D.

Vi har nu just ätit hotellfrukost, hur gott som helst!
      Det regnar dock idag, lyckat.  Men vi ska snart till någon supermarket för att köpa frukost för de andra dagarna. Finns det något bättre än utländska flingor? Färgglada och fulla med socker, fina förpackningar också! Sen går nog dagen åt till att ströva omkring, hej sömn och solbrist!

 
1, Jenkis in dah bagageutrymmet ala taxi. 2, Städare med för mycket fritid? Tjusigt!


Flygplansblogg

Dagboken flög med och blev offer för blogganteckningar, för de två första dagarna, sen hade jag varken tid eller lust.

20 sep Lördag 08
Nu har vi åkt flyg i tre timmar, en timme kvar. Har ont i hela kroppen, speciellt fötterna av någon rolig anledning. Jenny hälsar att hon också har ont i fötterna, plus trött och ont i magen. Vi har blivit hyfsat gnälliga av att sitta här kan man ju säga. Alla låtar på mobilen är sönderspelade och man mår illa av att läsa. Flyga flygplan var inte helt så tjoho som jag hade tänkt mig. 
     Skulle lätt kunna tänka mig att flygvärdinnorna stängt in oss i en trång källare och lurat oss att det är ett flygplan, bara för att jävlas. Om det inte var för gungningarna då, men de kan vara konstgjorda vettu. 
     Nu är det slut på klagomål! Har faktiskt pirr i magen av tanken att vi snart kommer stiga ur planet och vara i Turkiet. Värme! Om några timmar (2h buss också jue) så är Jenkan och jag i vår lägenhet!
 
Ahja, Att resa är trots allt något jag älskar, men det skulle inte skada att få plats med benen.  

    
1,Resväskorna. (15 kilo var är fan bra) 2, Mrs Westin and Mrs Jonsson biljetter. 3, Nyfunnen partpolare. 4, Reskamraten (sovarn) 5, Flygplansmat, som jenny vägrar äta, hah.

Hemma igen från Alanya!

Dock sjukt trött, ja jisses. Imorgon blir det dokumentation av veckan, orkar inte riktigt ikväll (;
     Det känns väldigt bra att vara hemma faktiskt, även om jag saknar värmen. Skönt med riktig frukost imorgon! Veckans frukost har mest bestått utav chokladflingor, vit bröd med marmelad och typ cola/isté. Hej slisk! Fullkornsbröd verkar dessutom inte existera i Turkland. (Men ska inte klaga för mycket, chokladflingor <3)  

Men nu ska jag strunta i att packa upp min överfyllda väska och fika framför en film istället :).  Tjoo!

"You come from Sweden? Gosh, it seems so cold there, I've heard you have a hotel in ice! ..I would never go to Sweden, to cold for me." - random turk.

Ja som sagt, resten av min vecka får ni höra om imorgon (;


Ekkin goes Turkeey!

Om någon timme sitter jag på flyget, herrejävlar :D. Det var typ sex år sen.. wiie!
     Jag saknar allt med att vara utomlands, saknar flygplatsen, fullt med folk som ska någonstans och försäljning av megachokladkakor överallt! Och bibiidibipp prylen som kollar så jag inte smusslar vapen :]. Saknar hotellen med världens godaste frukost, och typ poolen två meter ifrån. Saknar det konstiga pengarna som man aldrig förstår sig på, saknar det blåa vattnet.. allt. Hihi, och behöver inte följa med min familj på konstiga sevärdheter, ska bara chilla med Jenny ^^.

Bloggen kommer vara lite fryst tills nästa lördag, ( För jag ligger ju lixxom och glassar på en strand).
Så av mig hör ni inte på ett tag. Toodiloo!  Turkiet nästa!


HAHA, Per moberg är ju nästan bra ju.

Jag är nog ganska efter som tittar på gamla parlamentet säsonger, men ändå.

"Rockoperan Tommy handlar om en pojke som är blind, döv och...?"
"Jävligt lätt att råna."

det kanske blev lite roligare när Anders tyckte det var så jävla kul, men iaf!

ahahah.. gud jag dör.

Coca cola company!

Jag har nu sett en coca cola lastbil! De var inte lika fina som på reklamen.

Orka ha svenskalektion när man kan blogga (:

KAAAKOR! Ania och jag drog ned till Ica, tacka vet jag euroshops cookies för 8kr, mumsigt gott och billigt. En twix också, fan vad illa jag mådde sen :(. Men godisförbudet är nu ute, så det ska va så, Ekkin dah tjockis is back :D.
(måste ju stretcha magen innan det riktiga ätandet börjar i turkey, för att citera joey).
       Har annars upptäckt att Ania kan sparka i taket, omfg... Och Daniel har försökt lära mig moonwalk, jag suger :)
Nu skall jag göra fördjupning i datakunskap, håller på göra en hemsida ^^. Det går inte så bra.

Jag kommer bli så jävla efter i skolan! Men det är ganska najs att få slöa i en pool också.


Turkiet smyger på.

wiie, träffade en viss elin wessbladh på stan efter skolan idag, det var längesen :D. Hon pratade mycket som vanligt, haha. Men asnajs att träffa henne, det är jobbigt att det händer så sällan. Mitt humör blev bättre också, sådant gillar vi.

Har nu just skrivit packlista, tiihihi, jag längtar som faaen. Glassa i solen hela dagarna, mums!
Har i huvudet senaste gången jag var i turkiet, när man klev av planet och allt var mörkt med ändå jättevarmt. Med väska i hand gick man över asfaltplan och såg palmer och sånt på sidan. Hela kroppen var så trött för att klockan var typ fyra på morgonen, men huvudet alldelles wiie, för att man vill se allt på en gång. Och den här gången blir det med jenkiiz! Vilket är ganska obeskrivligt fettroligt! Så, om tre dar lämnar jag kalla hösten bakom mig. HAH!

Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad och se nya avsnittet av one tree hill. Yummie! Har kirrat fram lite album av nickelback också, så kommer väl sitta och njuta av de sen! Blev så grymt sugen att höra mer av dom när Jolle spelade deras musik på rummet X) . Det är ganska soft att ta det lugnt asså, jag gillare!

And they say that a hero could save us.

Jag känner mig så ledsamt trött idag. Saknar alla som faan. Folket här är ju aschill, och vi har skitkul osv.. Men det är inte samma sak. Skulle ju vara trevligt att träffa de som känner en. Det är svårt att förklara. Men här finns inga minnen, de som umgås med mig gör det för att fördriva tid typ, om ett år kanske det är skillnad, men just nu är jag så främling. Det blir nog bättre, men kan ändå inte sluta känna mig bortglömd, eller ja, som om ingen skulle märka om jag försvann.

Nu ska jag och Madde, säkert fler också, Lisa?, gå ned till Kulturhuset och lyssna på någon trubadur.
Hoppas han helar mitt hjärta.


TURKIET OM... TRE DAAR!

Optimist javisst (men inte magister Pangloss)

När allt känns så otroligt problemfritt och man kan ta åt sig äran för det, det är en väldigt fin känsla. En av mina favoriter faktiskt. Vill inte bli av med den bara, hatar att min humör går i vågor!

Har gjort allt i skolan som behövar vara gjort, har fettroligt med mina classmates 24/7, gitarrspelandet mejkar sense, jag har inte haft "hjäälp jag är så skabb att jag borde dränka mig" symptom på.. lång tid, minst ett dygn :]. And so on.. sweet sweet sweetness!. Har även upptäckt att jag har en viss superkraft med att lösa problem, jag är helt enkelt oövervinnlig, Bring it on bara! Ohejdbar lycka, tjoobidoo. Imorgon träffar man kanske en viss elin wessbladh också, eller möjligtvis på fredag. Det känns ju inte lite fettnajs det.

TURKEEY PÅ LÖRDAG!

      Jag har länge planerat att jag ska börja lära mig blogga och skriva vettiga saker, men jag vet inte om det går, jag är en ovettig person. För helt seriöst, läsa om folks " det här har jag gjort idag" är inte det intressantaste, om människan inte i fråga har typ världens coolaste liv. Vilket det är lite brist på här. Men jag ska fundera lite mer! Det blir troligtvis en blandning av att skriva av mig mina åsikter om allt. Typ böcker, filmer osv.. lyktstolpar kanske..  Ni vet sånt där som jag borde bespara min vänner ifrån, men ändå bubblar över ibland. Jag gillar att prata <:

NU SOVA! (jag vet, jag går och lägger mig samma tid som 6åringar)

 omfg, she's wearing a dress!


Fler än jag som fryser?

Burr. Hösten är verkligen här nu, och huset har blivit svinkallt! Önskar jag kunde göra som ninen och bli puffigare än puffigast, men en filt får duga. Med filt, Nybakat bröd och buffy s3 så känns dagen ganska lovande, man behöver ju faktiskt inte gå ut ^^. Att Jossan kommer hit ikväll är ju ganska neat också, då blir det höstfiltsittning plus sällskap, kan man begära mer? Möjligtvis en kopp te med massa honung, men det är lättfixad! 
        Jag är så överdrivet glad över min klass, lättroade analysgalna estetarsjälar, det är sånt vi gillar. Var ju på stan med Ania igår, Vi hade så sjukt roligt. Att vi framstår som idioter som tar fel rulltrappa och annat dylikt(minikundvagnsåkning?) gör inte så mycket, för det är så konstigt härligt roligt. Hon fick spela stylist/klädbärare/slav ganska mycket också, men ska gottgöra henne när tösen fått pengar ^^.  
        På bussen till Tunadal (titta, vi hitta en Dario!) så satt random snubbe och lyssnade och skrattade åt allt vi pratade om. Det var ju lite.. hm, men att människor är social är väl bra eller nått, haha. Sen gick vi fel typ tre ggr innan vi hittade till Linnea, mycket lyckat!

Mer sådana dagar tack, fast det är ganska skönt med söndag nu. Ladda batterierna eller vad pappa sa :)

Jag känner mig lite sliten mellan Hsand och Sundsvall. Skulle behöva klonas, Vill ju träffa människorna här hemma! Fast alla kanske har skaffat sig ett liv utan mig nu, troligen.

  




Springer omkring på Inn.

Busstidstabeller, varför läser jag alltid fel? Nu vet jag iallafall att bussen går 13.10, har fått ändra mig två ggr ><.
Hinner kanske inte köpa så mycket nya kläder som jag hade tänkt, men en höstjacka borde det bli. Sen kommer nog tiden gå åt till att leka med Ania och rulltrapporna, typ. Tacos och film ikväll också, om vi nu hittar dit! Men det ska gå.

Sundsvall för hela slanten idag, Hare! <3


 med Ania!


Turkiet

Om precis en vecka så far jag omkring och packar till Turkiet!
HAPPY HAPPINESS, puss jenkiiz :D


Gör mig glad tack.

Vad underbart att det är fredag! Känner mig på ganska enstöring humör, så skönt att få åka hem och gömma sig. Har varit trött och osocial hela dagen. Gjorde en liten break då vi undersökte massa mörka rum där det ekar, det var ju ganska fint.
        Det märks att jag kommit in i skoltider igen, hej depp! Tröttheten smyger på och osäkerheten slår omkull mig. Fattar inte varför jag ska bry mig så mycket. Har även insett att jag är none här. En tjej som ingen känt sen innan, har ett namn man glömmer på två sek och utmärker sig inte på något sätt. Helt talanglös också. Även märkt att jag börjat prata med mig själv. Har vant mig vid att alltid ha någon i närheten, så sen när jag är ensam så forts jag kommentera allt. Men det är inte så depp, det är ganska underhållande faktiskt :)

Det blir ingen bio med mami och syster ikv, Fius drog till Grätnäs. Kan förstå hon, hon måste ha det hemskt nu :(.  Men får iallafall en fredagkväll fri. Får se vad jag gör med den, något ganska oansträngande tror ja. Slits mellan att hitta på något galet och att typ sitta hemma och tare lugnt. Bearbeta mig själv tills jag blir glad igen är ett måste iaf.

Datakunskapen kallar på mig! Men om jag ska börja med den så måste jag ta halvfem bussen! Det vill jag inte!

(Idag har vi lekt lekar på dramat på morgonpasset, sen tittat på film på passet efter lunch. Vi gör inget annat än chillar här ^^)


En kopp te tack, med massa honing!

Snorig!  Jag gillar det inte, missar träningen jue. Fast det är ganska skönt att inte behöva göra någonting. Det är ju sjukt vad trött man blivit på sistone också, fast det kanske följer med sjukan, vad vet jag. Det är tröttsamt iaf. 
        Volleybollnätet bredvid matsalen har äntligen blivit utnyttjat! Ania och jag drog med oss massa glada människor och när vi kom dit hade några andra glada människor redan tagit nätet. Så vi spelade med dom, det blev mycket glada människor överallt! Vi måste vara bäst på att roa oss. Dock så blir det inte så mycket plugg, men det är ju ganska roligt att ha roligt. Vi har gått ned till biblioteket också, där hela klassen somnade tror jag..
Sen har man ju åkt buss som vanligt. Missat bussen man ville åka med också, man vill ju inte bryta traditioner. 
        I helgen blir det flumma runt i staden med Ania och filmkväll hos Linnea ( Om vi hittar dit). Jossis på söndag också :D

Nu skall man begrava sig ett täcke eller två ( Har inte orkat bära ned emmas sen hon var här..heh), ta en kopp te och slå på The patriot, den ska visst vara bra ^^. Handla med Mami först verkar det som. Men sen!

 
Dario har lekt med mitt hår, och tuschpennor. Märklig kombination med märkliga resultat. Fick iallafall inte Harrypotter scar som en viss Ania! Men hon får skylla sig själv lite som bråkar med en trollkarl.

Coca cola company!

Hallondalen, Körsbärsdalen.. Hallon är godare!

Ni vet de där coca cola reklamerna som går runt jul, Lastbilarna där, finns de på riktigt?

Onsdag onsdag.

Fan vad segt, idag har man bara viljat sova. Det börjar bli kallt och höstigt, jag gillar inte att frysa :(
Tur att det är turkiet nästa helg, so long suckers!

Men på lördag måste jag verkligen fixa kläder, för det här håller inte. Elin är kall!
       Vi spelade basket idag på rasten, jag suger. Men fettroligt! Har även upptäckt att risifrutti är dyrt, Att det finns fem ord på engelska som uttalas "shiiip", och att jag ligger efter i datakunskap, samt att jag är usel på att laga mat. Nu borde jag vara på väg till Adam, så ska kanske sluta skriva och börja röra på mig ist. Hare gött! 

btw, vi syns i Nangiala! (då ska jag skaffa mig en vit häst och bo i hallondalen, kom och bo med mig? ;;)
       

Elin Westin - Bäst i världen!

Om man lyckas få ihop allt man vill hålla på med  i mitt schema så är man bäst. Eller väldigt desperat, men fortfarande bäst! och man är tydligen lik Kate Winslet , ni vet bruden från titanic. Fast jag vet inte jag, men jag tar det som en komplimang iaf!

Nu sitter jag här och lyssnar på Kent och försöker tagga ner. Hektisk dag minsann, men sånt gillar vi!
Idag har jag i skolan analyserat soundtrack och improviserat aslätt låt, Sjungit skolkör och räknat ut mitt personliga studiesätt på svenskan. Jag är har tydligen social, musikalisk och existi..existiniell intelligens. och typ visuell också tror jag. Det lät ju rätt så najs. Annars har jag sprungit omkring med Ania och varit oseriös. Vi hittade en fin orange pryl med hjul som vi lekte med ^^.  Det var en rätt så najs skoldag iallafall, har garvat nonstop typ. Men man är ju ganska lättroad också.
        Hittade en Alina på bussen hem, så fick se OC med henne hela resan. Mådde illa som apa sen, men jaja, trevlig tös! Synd att det inte funkar på skolan din :/.
Väl hemma så gick jag direkt till musikskolan. Frida och jag  ska repa där igen, wiihiioo! Jag är bäst helt enkelt, trodde jag skulle få offra allt på musikskolan, men nu kommer jag få behålla alltihop! Thomas är dock pappaledig. Wtf! Får hoppas den nya gitarrläraren är bra. 
       Hem lite snabbt, sen träning. Det gick väl.. sådär. Vi behöver folk! och jag måste sluta bete mig som om jag går på koffein.

Gaah, tiden är överskriven! ska kirra fram bild på kate imorgon tror jag.


chaos! (keeeaauuz)

Okej, jag har bestämt mig för att sova tio varje dag. Det kommer inte hålla annars :o. Min mor och syster tvivlar iaf på det, och hm, de brukar ha mer rätt än jag. Sova 6h per natt och sen stressa genom dygnet kommer göra att jag åldras i förtid. Och jag röker ju inte ens :o.  Musikverkstan börjar nu, Tisdagar klockan fyra. Ekkin har träning tisdagar klockan sex. Ekkin slutar skolan halv fyra. gneeek.  Så min fina lösning var att komma sent till verkstan, sisådär halvfem. vara där till halvsex, rejsa hem, äta och kanske komma lite sent till träningen. 

Jag är desperat, men vad gör man inte?  Vafan ska man äta för, det stör mig ><. Men om jag får dåliga matvanor kommer mor piska mig :) 

Förövrigt så känns det som om jag har lekt genom hela skoldagen. Jobbat med en intervju på data/engelska passet, då Olivia och jag lekte modeller i whitebox, för att kirra bilder lixxom. Sen har jag jobbat med att sätta in nytt soundtrack på en film för en estetisk verksamhet uppgift. Och gått vilse med elin på orienteringen för att få ett fint avslut på skoldagen.
 Bussen hem gick sönder. Igen. Helt otroligt. Så fick vänta på en annan, 8km från härnösand. Hej irriterande. Ojoj, sängen om tio min! kaosinlägg javiisst!

Har haft första ridlektionen för i höst idag. Det gick då inte bra, men jag jobbar på det! Måste våga göra fel eller vad hon nu sa. GODNATT!

 
Malin sparkar buss. Dö bussjävel! Döö!


Tid för mig själv,

är välbehövt, och söndagar är så perfekta för det. 
       Jenny är för övrigt galen, att cykla till aspnäs och tillbaka bara för träningen,det är ju jobbigt jue :o. Så jag stannar hemma och i ren protest äter upp hennes godis (påsen står ju här liksom). Fast har ju slutat med sånt strunt, så familjen får den nog.

       Ska nu äta frukost och gå ned till coop. Sen kommer hela dagen gå åt till att göra inget särskilt. lite gitarr och lite städning kanske. Grubbla kommer det bli också, som fan. Jag måste verkligen sluta stänga in mina känslor bara för att det är roligare att säga "världen är underbar" och ignorera allt annat. Ärlig mina vänner, mot mig själv börjar vi med.

Hungrig! Pusshejs!

Details in the fabric

Halv engagerad blogg skulle jag vilja kalla det här. Imorgon ska jag gå ned till coop och fixa dagbok för hösten 08, så kommer inte blogga här alltför mycket, bara om ytligt strunt isåfall (som vanligt då).





Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling on your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

Hang on
Help is on the way
Stay strong
I'm doing everything

Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything
Everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Hold your own
And know your name
And go your own way


INA ÄR SÅ JÄVLA SNYGGT SÖT! <3

MEN TJA! sitter hos fritiof nu, och nu ska vi gå, hoppsan :O

HEJ PÅ ER//INA

ahahaha, jag älskar att inte tänka :D:D:D
nu ska vi titta på alla random estetare. geeks hela bunten vettu.(förutom wesse. och halva jens)  Det går två tjejer i inas klass som tror att dom kan sjunga, men det kan dom inte !

jag är glad. acceptera det. HAHA :D

Glidarn

Jag vill ha rullskridskor. NU!



Min kåta, fru och jag.

Vara vaken nu fungerar inte i min värld,  vakna imorgon kommer inte gå. Men jag är ju lite busig ibland.
     Det gick för en gång skull bra på träningen! serverna börjar sitta nu, mottaget också :). Vi tränade även slängningar, det gjorde lite ont. Är asrädd för att bränna mig, iih. 
     Hela dagen idag har varit ett evigt rännande, som vanligt. Första sånglektionen idag, det kändes väldigt bra. Tänk vad allt är bra ibland. Det kändes lite roligt att gå omkring där härnösands esterare bor, typ åhå, här hänger wesse hela dagarna x). Imorgon skall man gå och se deras inspark, trevligt att träffa folk från hsand! Börjar snart inte räkna mig själv som det, Alla jag är med är ju sundsvalliska. Så ja, najs som sagt. Vill inte bli bortglömd bara för att jag inte är här, vilket jag hörde nu lät ganska egoistisk, hoppsan, ahja ;D. På lördagen är det beachavslutning också, gud vad gött!  

Min mobil har kommit! :D. Så nu ska jag bara lära mig hur man får fina kort med den, wiihihioo! Nu är sova ett måste.
     
Giiirls, dagens tips från Ekkiin: Även fast mjölken är slut så häll inte vispgrädde i teet, om ni inte råkar gilla varm glass.

Skriv klart krönikan, trotsiga ungjävel.

Olivia, du är guld värd! Hon kom med världens bullkorg idag, så alla estetar ettor går omkring med bullar, lite gott ja. Undrar om man får äta vid datorn förresten? Fast det dom inte vet om lider dom inte av. 

 Idag har vi bara svenska. Måste lämna in krönika om 40min, den är inte klar kan jag ju säga, ahja. Flummat runt som vanligt har man gjort idag. Guud, bara för att vi har svenska och måste skriva ordentligt så går det inte, allt blir så jävla osammanhängande, även på bloggen :o. Ania och jag försökte iallafall ragga upp folk för att spela volleyboll nu på rasten (Ja, det finns nät :D:D). Men vaktis har hängt nå gröna grejjer (hej ordförråd) som man brukar ha till vindskydd ni vet, över nätet :(.
Jag ger upp, det här går inte. Det har nu tagit mig tjugo minuter att skriva det här lilla, för alla ord jag nånsin kunnat har flytt iväg och ja.. Eh, vadfan heter det, mitt sinne för skrivning är borta. Kommer inte ens ihåg vad man kallar nått sånt sinne. Hej. då.

Grattis mor förresten! och förlåt för att jag inte kommer vara hemma nånting idag! (hon läser nog inte min blogg, men det där var en mental hälsning sörrni)

Krönika krönika. Helvetes jävla krönika. Jag skulle behöva Adams ordförråd nu :( eller vokabulär.. eh hur det nu stavas.



Hyper.

Nu var det ju meningen att jag skulle lägga ned lite tid och göra ett vettigt blogginlägg för en gång skull. Har nämligen fått tid i massor, börjar inte förrän klockan ett imorgon! :D. Är dock tok för lat för att göra det nu känner jag, så det blir ett vanligt trassel.

Idag dog jag nästan av allt regn. Tur att det var chill på skolan :) Hade estetisk verksamhet fram till lunch. Vi tränade rytm med att spela bongotrummor och samarbete i drama genom att typ, göra saker samtidigt. Att prata samtidigt var fan roligast. "Kllll.. ääääder". Det lät ganska retard ja. Sen hade vi svenska också efter lunch, det var väl okej. 
      Bussjäveln var fullsatt, så fick vänta på en busstaxi. Mitt humör blev så jävla grr, men det gick över fort, som vanligt ^^.  

Imorgon kommer mobben! Fast kommer nog inte hinna hämta den, ska till Jocke direkt efter att jag kommit hem ^^'. Men iallafall, den är ju snart här :)

och har lite konserter på G! Hellström och någon endagsinomhusfestival med Johnossi och annat mys. Emma för faen?! :D. Måste ju ta igen för Norrskrammlet man missade.

Vilka fina mellanrum jag gör :]. Men det blir så.

Jag vet seriöst inte hur mitt liv skulle kunna vara bättre just nu. Skolan är underbar, min klass är underbar, joakim är underbar, min familj  är underbar, träningen går bra, jag har inte deppat riktigt sen typ juli! Dessutom är den här hösten full med resor och livemusik. De två sakerna som jag älskar mest, nästan. Det enda som skulle kunna göra mitt liv bättre nu är att man vaknar med fotomodellsutseende och sångröst som en gud. Kan inte komma på något annat, det är fan ganska bra.
     Nu tänkte jag ju sluta skriva, men måste bara säga att jag kommer få fortsätta ha sånglektioner med jenny. Woopidoo, får gå tidigare för att hinna med bussen ^^. Om allt går vägen så ska dom låta mig byta idrottstid till samhällarnas, då skulle jag kunna gå på kören också.

MEN FYFAN VAD BRA! HEJ ÖVERTRÖTTSLYCKLIG!
Oj förresten, när vi ändå önskar efter perfektion, ta bort allt det onda i min rygg och lägg in fler timmar på dygnet!


skolbloggarn, direkt från sundsvall.

Har nu hål i fyra timmar, gud vad nödvändigt det känns att vara här. Det är väl det som är lite speciellt med skvadern, om en lärare är borta får man grymt lång håltimme *harkel* ..timmar. Det är tur att det finns saker att sysselsätta sig med här iallafall :)
    Första lektionen är avklarad. Datorkunskap, mycket chill ämne. sitter mest och gör uppgifter,som typ "skriv ett halvt dokument i word".. Klurigt. Det och den här långa rasten, och sen tennis klockan tre, det är måndagen det. 
    Har iaf spelat xbox med några random samhällstvåor, Förlorat med Ania mot Henke och Johannes på biljard ( Vi fuskade sönder och loosa ändå, suugeer) och varit i musiksalen med samma människor. Vi hittade en glad Jocke på trummor där också. Måste dock lära mig spela, vill komma igång med estet nu! Det var estetisk verksamhet som blev inställd idag.. suck. Ahja, drog i alla fall från dom andra i musiksalen och nu hamnade jag här.  
    Men, känner mig hyfsat munter ändå, den här skolan är så jävla chill. 
 
Nu ska jag försöka lära mig photoshop, och få lite gjort på datorkunskapen (Mvg pleease). Kanske borde hitta mina classmates också. Har ju rast 2h till , så hinner det mesta ;D.
 
Liket lever! 

btw, skriver man iallafall eller i alla fall?
 

RSS 2.0