Belöning för mödan

Fick en urtjusig klänning av Fia och Dan som present för att jag målar väggen! Fyndigt nog är det rosor på den!

Fia tog till och med servettpapper så att hon kunde slå in den, hon vet att jag gillar presenter. Jag gillar inte presenter, jag älskar dom! Speciellt klänningar.
Jag döper dem till där de kommer ifrån, lite utav en samling. Denna är nu ; Johan Nybergs väg. Hur bra som helst.

Lovade också att inte måla i den nya klänningen. Ska försöka låta bli.

Tatueringar to be



Kladdiga skisser på tatueringar som Fia och Dan ska göra! Förhoppningsvis kan jag följa med till tatueraren och se hur han gör klart och förbättrar dom. Häftigt att se någon som verkligen kan sin sak. Helt awesome konstform måste jag säga. Skönt att jag inte behöver sticka nålar i folk, även om det verkar spännande. Jag behöver bara rita!

Jag målade fel rutor svarta längst ner på ugglans vinge, väldigt störande... och klantigt, haha.

Väggmålning, Ros dag 3



ROSEN ÄR KLAR! Alltså, själva rosen. Bladen är fortfaranda i samma stadium... Ska göra klart de nedersta  imorgon och fortsätta dricka upp Fia och Dans snabbkaffe när jag ändå håller på.
För att utnyttja min stillastående målarpose så lyssnade jag igenom Veronica Maggios nya album (som inte är nytt längre, jag vet). Mycket bra! Ganska kort dock. Eller så var det jag som målade snabbt.


Fick färg över, så började måla på resterande tomma ytor. Mig själv. Inser varför man skissar innan man målar, utan det blir allting väldigt kletigt och opropertionerligt. (hur det stavas är ett mysterium)

Hemskt fina sträck ovanför skorpionen måste jag säga. Vackert, blir tårögd.


Väggmålning, Ros dag 2.



Dag två på målandet! Liiite mer på väg. Har grundmålat bladen i barna anda. Tjusigt. Och mer på den förbenade men fantastiska rosen som fortsätter att vara klurig. Ska jag hinna bli klar tills lördag? två dar till på mig!

Allt som är roligt hinner man, så det ser ljust ut. Dessutom fick jag se nått avsnitt Naruto i kaffepauserna, hoho. Hejja Kakashi!

Väggmålning, Ros



Mitt senaste projekt är en väggmålning i Fias och Dans lägenhet. Efter många många timmar av skissande och tejpande så har jag äntligen börjat måla! Det tar också tid, men oh så fancy det kommer bli.
Dockt vet jag inte än hur det kommer bli när man drar av tejpen. Det är vanlig maskeringstejp och lite gummitejp. Använder akrylfärg på vitmålad vägg. Kan bli hur spännande som helst!

Tjingeling!

Helt enkelt väldigt passande

Inse att man behöver hänga strumpor mitt i natten är en märklig känsla. Som att äta glass till frukost, eller montera Ikeamöbler med ett glas vin.

Oförutsägbart men ändå tryggt. Klapp på axeln på livet!

hoho


RSS 2.0