Hälsostil.

Jag fick ett akut sug för att börja med Yoga. Skulle vilja vara lite.. mindre kylskåp. Tänk att kunna bli stark och smidig, så man får mindre rörelsehinder och så. Inte som bantning -.-. Mer som livsstil! Som när blir gammal och alla är tjocka tanter med rullator så kan jag vara den där hurtiga mormorn/farmorn som kliver upp fem på morgonen, tar en springrunda och sen håller igång hela dagen, ni vet en sån där tant som alltid verkar vara pigg och glad. Förut var jag ganska duktig på att ta hand om mig. Jag sov som en gris, klev upp tidigt bara för att jag kände mig pigg då, sprang och stretchade hela dagarna, och åt inge skräp alls. Tänk den tiden, då mådde man bra.

Så nu ska jag bli så där jobbigt välmående har jag tänkt. Att komma på det till jul kanske inte är bästa planen men..
Äta bra, sova bra, träna bra, röra på mig, vara ute, sluta stressa. Gud så trivsamt, hur ska det här sluta.
Bara därför kommer jag säkert sova till tio imorgon och äta en kladdkaka till frukost.

Det där med Yogan kan jag ju bara drömma om förresten, aldrig att jag får tid med det. Får köra det på skolans pass tror jag, haha.

Nu ska jag packa för imorgon, sätta på mig pyjamas, se ett avsnitt beverly hills och sen bums i säng. Dröm sött folk! :)

En knäckig klagohistoria

Jag är så less på att göra knäck och lägga dem i plastpåsar med etikett. Det är ju tomtarnas café imorgon på teatern, som min kära idrottsklubb håller i. Alla måste baka en herrans massor. Har nu gjort ca 150st, 6 satser. Att jag sov ungefär inte så mycket alls inatt och att jag gick ned till Coop i piskande snöoväder med tvungna tankar att jag måste köpa socker bidrog ju inte till bättre humör. Att det visade sig att vi redan hade socker var inte heller någon glädjekick. Jag vet, knäck är gudagodis, julen är underbar. Att bli uttvingad till krig eller tvingas gräva en grop varje dag kanske är värre än att behöva göra knäck, så man borde inte gnälla.

 Jag är trött, så till och med julens älskvärda sidor hamnar i klagozonen. Nu slänger vi oss i sängen innan det blir värre.
Men, det kan inte få bort det faktum att det snart är första advent, vilket inte går att klaga på!


Fredagens filmflummerier samt Julig promenaddag.

Ojoj, nu är jag hemma igen. Har varit ute hos Matilda i Njurunda med de sköna människorna från klassen.
Det blev Robin Hood, gitarrspel, Rockbandspel, TP (Jag,Oliv och Darre förlora..) , Snörvel och snyft till the notebook och allmänt tjatter och flummerier :). Ja samt The American pie, som jag och Olivia var de enda vakna på vid sisådär 6 tiden, så vi slog av den efter hälften.  Bilder kommer senare från DarkEs kamera, elitbilder med andra ord.

När jag och Olivia skulle ta oss till Sundsvall från Njurunda imorse så missade vi bussen. Faaan. Nästa buss gick en timme senare så vi bestämde oss för att börja knata in mot stan och hoppa på en annan busshållsplats.
Det var.. speciellt. Började gå längs strandpromenaden, tyckte det kändes fel så hoppade över stängsel, genade över tågrälset, gick igenom en liten skog, över en kulle och ut på E4an. Sen när vi kommit till Kvissleby såg vi att strandpromenaden ledde dit -.-. Men det var ett mysigt äventyr :D

Det är jul nu! Stannade en stund i Sundsvall för att titta på poteniella julklappar till familjen, gud så mysigt ^^. Inte för att jag hittade något, men det kändes härligt. Nu ska jag pynta hela mitt rum och göra massor med knäck!  Måste också ut för att knacka dörr så jag får Lotterna sålda -.-'.


     
1, hitta ett fel! 2, Oliv i skog 3,Oliv is on the top!

Första adventshelgen.

Alla är försvunna! Gick till blackboxen för att läsa Holes, och när jag kom tillbaka var det tomt.. Så sitter nu ensam i kära arbetsrummet. Fast det gör inte så mycket. Har bra musik, Internet är inte så segt, Utsikt över den gnistrande snön och ja, inte så pjåkigt. Har inte ens ont i ryggen.
     Den här helgen kommer bli chill, filmkväll idag hos Matilda med typ halva klassen. Disney blandat med flummigheter och konstiga brädspel. Fast först ska jag, Ania och Olivia dra ned till Subway. Att äta på Subway är ungefär lika vanligt i Sundsvall som det är att bessa hem i Härnösand, så ska idag försökta ta del av deras kultur. Sen på söndag blir det nog med  Ina och Adam ala stada, och hjälpa till på tomtarnas café med Alinan. Tusingen, måste göra mer knäck. Det får bli imorgon. Ja, det var min helg, fast skulle vilja få in att träffa wesse också.. Jag är nog en sån, som vill ha och göra allt innan jag är nöjd.
     Idag upptäckte jag en sida av Dario som jag inte visste fanns. Han är superteknisk! Han hjälpte mig med kopiatorn och fick med några klick här och där den att kopiera båda sidor och häfta ihop dom, jag visste inte ens att maskinprylen kunde det. Haha, jag blev iallafall väldigt imponerad :)

Nu ska jag gå till maten och äta alldelles ENSAM! Fast hittar nog någon på vägen, men ändå, man kan ju gnälla lite iaf, för sakens skull.

 

Gammbilder, de enda som finns på denna dator! Moi et Olivia.
(1, det enda som kan få mig att framstå lite vig iaf)

Lagfoto B-lag HVK

Lagfotot dårå. Extremt många!



 

Fast vi får lägga till Alina, Andrea och Emelie också. 


Maple Story ! ...

Jag är så jävla less. Av ungerfär ingen särskild anledning alls. Så nu ska jag gå in i en fejkvärld och döda sniglar. Maplestory!

Dock träning snart. Buhuh.. så sjukligt omotiverad. Dumt så dumt, ska ju t o m kanske få spela match nästa helg. PEPPA FÖR FAN!!

Bye bye horses.

Jag skriver ganska ofta nu förtiden. Tänk vad mycket tid man får när bilddagboken vägrar funka!
    Bara därför får jag hjärnsläpp om vad jag ska skriva. Lika bra det, borde plugga engelska och gå och lägga mig tidigt för en gång skull.

Jag saknar Islandshästarna. Att bara få släppa att man måste vara duktig och göra rätt, att få rejsa runt med Alina, Jenny x2 och Annie på alla busiga hårmonster. Jag saknar Jonas fina Cowboy imitation i utsträckt galopp upp för långbacken. Ridningen nu är väl bra och så, men jag är ingen dressyrmänniska, allt går ju ut på att vara duktig. Jag kan fan inte ens trava ordentligt X). Men jag vill ändå inte sluta rida, kommer sakna hästarna och stallet som döden själv. Hm, men nånting måste man ju ta bort. Får väl köpa en gammal travare när jag är pansionär att lufsa runt i skogen med ^^.

 
1, Geisli våren 06 & Lottan i Grätnäs sommaren 06.

Och ja, jag är besatt av att ladda upp bilder ^^'



Dansa kan jag inte, men jag kan låtsas.

Ännu en dag då jag sitter övertid på skolan, det går väl så när man skjuter upp allt som jag gör.. Fan. Borde sluta haka upp mig på mitt dåliga organisation sinne, men det är ju helt otroligt hur mycket jag får att göra som kommer från ingenstans!
Eller någonstans måste det ju komma ifrån.. Nu släpper vi det ämnet tycket jag :)

Har just kommit tillbaka från dansen vi har på idrotten nu. Jag har vanligtvis gympa med nv1b (eller är det a?), men idag var det gemensamt med sp1 också. Helvetiskt mycket folk i våra lilla gympa sal! Det blev varmt.. Men måste erkänna att det var roligt ^^. Väldigt konstiga danser, skutta runt i armkrok och ja, skutta runt. En del bugg också, det såg asroligt ut. Instruktören glömde att visa hur killarna skulle gå, så alla pojkar härmade tjejerna. Ni kan ju tänka er själv. Jag blev iallafall mer fnissig än självaste Frida! Självklart kan jag inte hålla tyst också, utan sa till Vet-inte-vad-han-heter (låt oss säga nisse) om hur han ska gå, besserwisser som jag är. Senare frågade Nisse mig om hur man gör en snurr. Inte fan vet jag! :o
- Kan man inte ska man vara tyst och sluta leka besserwisser, något jag inte verkar kunna lära mig.
    Det var iallafall asroligt som sagt, blir likadant nästa vecka! Jag gillar dans :)

Men nu borde jag göra Powerpointen till engelska redovisningen på onsdag.. Ni kan få ett smakprov på en av bilderna.
Det är på en franska balett trupp som inte har någonstans att ta vägen då deras lokal har brunnit ned.
(Nu när vi ändå pratar om dans)


Another Ekkin Production!

Tapper lingonrisplockare.

Det tog oss tre timmar att spela in de två grundspåren till Dear Mr president. Haha, men nu har vi iallafall en början till en demo. Jocke's studio är ju jättemysig, stormtrivdes där. Gammaldagsa mattor på både väggar och tak, julbelysning och en massa knappar överallt. Kul att spela in också med fnitterFrida ^^.
    När  jag kom hem sen insåg jag att jag hade massa kvar att göra, som jag skrev innan. Det gjorde mig på pisshumör, förlåt kära föräldrar som måste råka ut för det. Det slutade med att jag struntade i engelskan och tittade på Vänner istället.. Men lingonriset blev plockat iallfall, fyfan att vi skjutit upp det så mkt. Mörkt, kallt, och två påsar måste fyllas. Men det gick ju, tur att det var bra sällskap :)
    Nu borde man kanske passa på att sova, men tror det blir ett avsnitt Vänner. Borde kanske börja på något nytt.. några förslag? Scrubs s2 kanske, hm. Eller Family guy. Något roligt iaf :D

PÅ LÖRDAG SLÄPPS DEN SVENSKA UTLAGAN AV BRISINGR!  :D :D
fyfan vad jag kommer lusläsa sen.


 lingonrisplockarn Alina.

Ännu en ovilig vildag.

Så här blir det alltid, nu har jag skjutit upp allt man måste göra till söndagen. Jag har ju inte ens tid idag! Frida kom just och vi ska strax gå vår väg genom snöyran  till jocke för att spela in :).
Annars får man väl försöka göra sin tid att plocka lingonris (Alina och jag kommer vå gräva oss fram i mörkret som förra året säkert) Och plugga engelska. Hm.. Men jaja, nu skiter vi i allt, tar gitarren och vandrar upp till bondsjön. TJORÄ!

But my dreams aren't as empty.

Spelningen idag gick väl ganska bra, det var kul att spela med Frida iallafall. Sen kanske några detaljer på details (Smyg Åke-skämt) Inte gick som de skulle. Men det struntar vi i, och laddar för demo inspelningen imorgon ist! :D
    Frida och jag frös iallafall halvt ihjäl oss  på vägen därifrån, även fast det inte gjorde så mycket. Var på så bra humör satte ^^.
Här hemma har jag slöat sönder, och ätit hur mkt godis som helst. Har postat Application nu!! Shiiit! Ta mig, ta mig!!
    Alina kom hit på kvällen, det var längesen man såg henne utanför träning. Skönt att träffa brudn igen. Vi åt B & J's cookie dough glass (aldrig ätit förut, men måste erkänna att den är lika good som alla säger att den är)  och spelade tvspel. Typiskt Alina & Elin kväll, som old times. Kvällen avslutades med att se "Nyckeln till Frihet". Ruskigt asbra, grät tre ggr under filmen och fick en härlig "Livet är värt att leva!!"-känsla efteråt.

 

Gud vad underbart att gömma sig i sängen nu. Får dock se hur tidigt Frida kommer imorgon, det kan finnas en risk att hon får dra mig ur sängen. Måste även upp för att städa  på nedervåningen innan mor & far kommer hem, det ser ut som ett bombnedslag av kakförpackningar och godispåsar.  Hoppas de kom ihåg min dagbok också, glömde den i Grätnäs.
Har saknat den som själva fan :(.

TRÖTT! GODNATT!

Trött och less, men hoppfull.

Den här helgen ska bli bekymmersfri och fin. Har äntligen skrivit klart application, ska bara renskriva den imorgon.
Apropå imorgon, jag räknar med att ni kommer och tittat på fridis och mig.

Nu har jag suttit vid datorn och försökt fixa dagens visdom tjoffset i en halv evighet. Den funkar nu, men har blivit hyfsat less. Tur att det finns en Olivia som kan roa en! 

Men, sova nu, behöver min skönhetssömn.


Application på G!

Hej, min pappa är bäst :D. Han är hemma nu, och hjälpte mig med the Application. Det vart mkt enklare, är nästan klart nu. Dessutom är han så snäll och gör mig så glad! Han sa att jag hade socialkompetens (fick även förklaring för vad det betydde ; att folk tkr man är trivsam att umgås med) Och på frågan till föräldrarna "Hur känner ni inför att ert barn ska åka" Skrev han att han var imponerad över min vilja att åka. Jag känner mig så glad och duktig nu, och uppskattad. Mihi ^^.

Sooooooooooooooooooooooooooooova. Och komma igång att ha väckarklockan på :)


Bilderna från Eos!

Vaknade imorse med solen i ögonen, hade glömt ställa väckarklockan... Men gud så skönt det var! Messade Olivia att jag skulle missa förmiddagspasset, och fick då höra att det var inställt. Jag har ett undermedvetet flyt! Helt underbart att bara kunna ta det lugnt. 
     Borde egentligen försöka hitta information om Big Bang till Artikeluppgiften nu,  men kom på att jag måste ju ladda upp bilderna jag och Oliv gjorde till Estetiska orientering projektet nu när jag sitter vid rätt dator. Enjoy!
(Alla hade fått samma titlar, sen skulle man jobba två och två med att göra bilder till titlarna)

 
"Lika barn leker bäst"
 
                                                

"Oväntat besök".


"Kärleken övervinner allt"


"Med dunder och brak"
(min älskade leksaksmotorcykel ffs! :D)


"Borta bra men hemma bäst"


När världen kanske inte ler mot mig, men jag ler mot den.

Den här dagen har varit så bra! Kylan utanför berör mig inte, det är som om jag går omkring med en värme inom mig hela tiden. Kan ju bero på allt kaffe, men jag är ganska säker på att det är att jag känner mig så säker, så trygg. Mina vänner är helt underbara, vettiga och asflummiga på samma gång, en fin kombination ^^.
      Jag har hittat en helt ny sida av mig själv, en sida som vågar be om hjälp när det är jobbigt. Jag har aldrig fattat att det finns folk som ställer upp då, och vill ställa upp. Spelar ingen roll om det är plugget eller att man känner sig deppig, My friends rocks! Så ja, det är där jag hämtar värme i vintermörkret. Inte att det har hänt något speciellt just nu, men har tagit min tid att fundera varför jag mår så bra :). Annars funderar jag bara varför jag mår som jag mår när jag mår dåligt, och det är inte kul. Det var nog dagens fundering! Puss på er :*

Började dagen med att se ett avsnitt gossip girl, en fin start på dagen. Sov som en katt på bussen, så skönt när det är mörkt ute och jag äntligen fattat hur man fäller ned ryggstödet ^^'. Sen har det flummats runt på skolan. Olivia och jag har diskuterat disneymusik, ett ämne vi bara inte kan släppa eller sluta sjunga.  Ja, Hela dagen har vi asrolig, blev jättestolt när teatrarna visade upp sina pjäser, fick lust att skrika "Det där är mina Ania!". Alla är typ asgrymma :D

Plugget på biblioteket med Thomas, Dario och Ania gick ju sådär.. Men det var ganska soft ändå, jag gillar bibblan ^^.
Ahh, Klockjävel! Måste fylla i Application nu. Hare bra så länge!

 
 Ni måste ju få se min stora kärlek, skorna! Still going white!


 Haha, Thomas! Bästa pentrylappen.

Grattis Ania!

Nu var det ju meningen att jag skulle skriva ett långt meningsfullt inlägg, men jag orkar inte. Ska bara prata lite med folk och sen sova. Men måste ju ladda upp bilden på den smaskiga tårtan jag och Olivia gjorde idag, till Anias ära!
mumsig blev den, typ maräng suisse <3


Mvg Mvg

WIIE! Fick Mvg i datorkunskap! Det känns ganska bra att det har än så länge bara satts två betyg, och båda blev Mvg :D:D
Betygsvärde: 2000
Avklarade: 100

Nu borde jag återgå till svenskan. Skall skriva en artikel där man inte får ha egna åsikter, om hur världen kom till. Eftersom det är en åsiktsfråga så gnisslar jag nästan tänder snart. Men det ska gå! Jag verkar ju ha ett visst flyt, satte.

I'm unstoppable!

Gaah, den måste vara inlämnad om två timmar, nu måste jag vara mer effektiv än självaste Kim Possible. Tjingeling!

Snödag/Söndag

Nu har jag bestämt mig för att sluta skjuta upp saker man måste göra. Jag hatar när det blir massa stök och stress, man degar ju ihop. Så nu ska jag inte skjuta upp! Nu ska jag bära ned madrassen! Den brukar vanligtvis ligga kvar en vecka eller två. Visst har jag dramatiskt liv förresten? En stor spänning om jag kommer orka bära ned den eller inte.. Vi får se hur det går...
     Apropå saker man måste göra, så blev hela min söndag uppbokad. Mycket märkligt, det har jag ju bestämt ska vara en görofri dag. Har iallafall skrivit protokoll för matchen mellan Härnösand-Vansbro. Faan, dom vann! Fast Ania blev glad iallafall. Sen fick vi väldans bråttom att knäppa sista bilden till Esvn, men nu är det gjort och brudarna har åkt hem. Nu skall jag gå till Ica för att handla lite grejjer tills imorrn. Efter det kommer fritiof hit för att repa,

JUSTE! Nu på lördag den 22 nov kl 13.00 Ska jag och Frida spela på café Samba (bibblo) och du, vem du än är, ska också vara där och ta del av mysstämningen!

Jag har bytt resebolag inför Usa förresten, nu blir det Explorius! De papprena måste jag fylla i idag också..
 Tjingeling så länge!  Nu ska jag knirrknarra mina skor genom det ljuvliga snölandskapet upp till Ica. Mössa på! :D

Mys med vinter och alldelles lagomt mycket att göra ^^.

Bland barbiedockor och asflabb.

Ja, dagen har spenderats med bästaste Ania och Olivia! Vi är bäst på att skratta åt absolut ingenting ^^.
Det blev en del fotande, så nu är nästan alla bilder tagna. Det blev riktigt bra faktiskt, haha. Syster blev lite paff när hon hittade en barbie fast i toalettstolen XD. Lägger upp bilderna här när de är klara! Haha, gud vad kul det var att pyssla med barbiedockorna :').

Annars har man ätit godis igen, faan, jag skulle ju sluta! Ätit allmänt asmkt, det bara blir så.

Det är helt underbart att ha brudarna här, allting blir som en dans på rosor, wiie! Nu skall vi se Never ending story, Olivia har aldrig sett den :o. Det måste åtgärdas!
      Imorgon ska HVK möta Vansbro, det blir askul. Dessutom kommer de ju ha världens bästa protokollskrivare. Nämligen mig! Toodiloo.. ^^

Romeo och Julia kören, barbiedockor och protokollskriveri.

Den här veckan har varit såå seg! Och depp! Höstdeppig.

Idag fick vi iaf på skolan se Romeo och Julia kören, läskigt bra! Humöret blev riktigt glatt igen, det behövdes, jag gillar att skratta :) Olivia och jag gjorde faktiskt klart låten sen på musikdator, tack gud.

Den här helgen blir galet upptagen! Imorgon måste jag städa som en tok, sen kommer Olivia och Ania. Då blir det fotografering av barbiedockor och kladdkaksbak ^^. Troligtvis lite allmänt flumm också, men ska försöka få fotograferingen gjord. På söndag skall man skriva protokoll då Härnösand möter Vansbro. Hoppas Ania får spela i Vansbro, skulle vara askul att se henne spela! Sen blir det återigen fotografering av barbiedockor X).
Borde plocka lingonris också.. menmen, det får bli nån annan gång.

Skriver som en stressad kratta, men det blir så. Nu ska jag dra till Adam, hare bäst! :D


Färgglatt!

Är det inte. Det blev.. grått. Men men, det kanske ändras i framtiden. Jag har ju dumpat den helsvartvita klädstilen, så måste ju få ut min gråhet på nått sätt!?

Äh, måste sluta försvara saker innan klagomålen kommit ^^'.

Nu borde jag sova! Gud vad bra att pappa skjutsar till skolan imorrn. Då slipper jag sova förbi busshållsplatsen :)
I helgen blir det brudar här, ujuj, måste städa imorgon.

Storytelling och världsmusik.

Klev upp halvfem, insåg att det var fel, så klev upp igen sen halv sex. Fick lov att ta tidig buss för att sagostunden för barnen börjar åtta. Sjukt trött och hemskt nervös, men trots att barnen gick i sexan (ni vet, uppkäftiga med konstiga kommentarer) så gick det ju bra! Jag vill fortsätta med berättandet, men det funkar inte. Har för mycket för mig och bor för långt bort ><.

Vi söta små musikinriktade skyndade bort från Hagaskolan, där vi storytellat, för att hinna med världsmusik workshopen.
Vi kom sent och fattade ingenting :S, så vi drog därifrån ;D. Be till gud att det inte var obligatoriskt.

Ojoj, nu ska världsmusikfolket ha lunchkonsert. Så ska dra för att lyssna och bli mätt i magen. Tjosan!


Trött,tråkig och gnällig.

Usch. Hela dagen har varit panik stress och dåligt samvete på att jag är så sjukt dålig på att planera! Tänker inte gnälla om vad, har fan gjort det heeeela dan. Blir inte bättre av att jag känt mig värdelös och tråkig hela dan också. Min energi för att vara social och hitta på saker verkar ha blåst bort, och resultatet blir att jag känner mig ensam och obehövd, och ja, tråkig.
     Har blivit extremt egocentrisk också har jag märkt, när någon väl pratar med mig så dränker jag dem i mina egna bekymmer. Hjääälp! När blev jag sån!? Får trösta mig själv med att vara medveten om det är första steget till förbättring.

Blev iallafall på hyfsat gott humör igen när bästaste Ania ringde, hon gör världen så rosa och fluffig på nått sätt ^^.
Fler saker på plussidan är att jag ska få en bärbardator :D:D som är bättre än den här, så då kan jag spela wow igen! Tjooopidoolala!

Jag ska få spela match med A-laget i sätra också, det är ännu mera yeeey!

Vilket får mig att inse, att om jag inte varit så stressad och trött idag, så skulle denna dag varit tipptopp. Funderar skarpt på att följa skolsköterskan råd och hoppa av en aktivitet, så jag inte stressar ihjäl mig. Hejdå ridning..? :/
Men det är nog värt det, måste få tid att andas också.

Nu skall här nötas ned fingrarna mot gitarren, och plugga grammatikhelvetet!

I know you love me, XOXO Stressed girl.

Papper papper..

Shiiet! Jag har inte tid för att blogga nuförtiden... Den blir nog lite avstängd under en tid, besökare hänvisas till Bilddagboken!

Men, måste ju dokumentera lite om det här utbytestuderandet. Idag har jag grävt fram brevet jag fick för ett tag sen, måste visst fylla i lite papper innan intervjun på måndag. Så nu har jag fyllt i ett fint papper som visar mitt namn och att  jag varken har ätstörningar eller röker.
        En bild ville dom ha också, bra tajming att skolfotona precis kommit! "Det är viktigt att du ler, ser glad och trevlig ut på kortet". Haha gud, det låter som om de vill att man ska vara så perfekt som möjligt. Mami tkte också att jag borde ta en annan bild för att ett linne kan se för lättklätt ut :s. Det kändes för överdrivet, om de är några värdsfamiljer som tkr jag ser horig ut pga av att jag har linne på mig så vill jag nog inte ha dem som värdsfamilj :o.

På måndag blir det intervju! Är inte speciellt nervös, men det kanske kommer. Hoppas jag ger bra intryck :)


RSS 2.0