Tjuvlyssnat.se



Haha XD! Tänk vad road man kan vara. Ni som inte har uppmärksammat denna underbara sida, gör det!
http//www.Tjuvlyssnat.se
Mer underhållande än Herntas hemligheter iallafall.. (;


En dag i mellan

Nu har vi 10 dagar kvar. Vad ska vi göra utav dom då? Själv har jag ingen aning, det är ganska soft :D.
Idag ska jag iallafall inte göra något viktigt alls, ta det lugnt bara, kanske rulla ned för trappan med pilatesbollen.. Vi får se hur det blir.

Jag är på så sjukt bra humör :D. Lov föralltid :D. Kan inte backen öppna snart förresten, så man kan få damma av brädan lite? Ha en underbar dag folk, snön glittrar och världen sjunger!


Hemma från Juliga Grätnäs!

Ja, nu är man hemma igen! Jul i Grätnäs är alltid mysigt. Men iår blev det ingen skridskoåkning på juldagen, men åkte skidor istället! Ett par uråldriga i trä, kände mig lite som Ronja Rövardotter. Dessutom kunde man ju köra skoter nu när det är så mycket snö, det tackar vi inte nej till!

I Julklapp fick jag en hejdundrans fina grejjer! T ex Guitar Hero med två gitarrer, vilket jag och sis troligtvis kommer spela ikväll. Nya Wow Expansionen, som jag troligtvis kommer gå ner och installera straxen, Chokladtvål och lakritstvål, samt en ankbadmössa, av min knäppa men urhärliga Emma! Jag fick massa annat bus också, Mysiga tjockstrumpor och senaste Eragonboken. En Pilatesboll som måste provrullas också! Hihi.

 Fius och jag fick dessutom världens bästa bok, bättre än Gröngölingarnas handbok. Visa Mig Hur heter den, och i den kan man få instruktioner på hur man gör allt möjligt. T ex hur man slåss mot en krokodil, tåflörtar, bygger en discokula eller hur man river isär en telefonkatalog. Sånt man behöver veta här i livet helt enkelt.

Oj, nu ska jag ut i Stallet och hjälpa Syster mata och få in lite hästar. Tjingeling så länge, God JUL!.

Julpirrigt

Det pirrar i mina fingrar! Tänk att det snart är jul! Vart skall alla fira? Själv håller man på att packa väskan till underbara Grätnäs, dah vinterland. Det blir typ, långkalsonger, mjukiskläder samt julklänning, hehe. För en gång skull är det ju faktiskt SNÖ ute, så det blir Skoter i några dagar. Sweet. Sen har man ju sett alla julklappar, och jag har ingen aning om vad det är i dem, för en gång skull. Sweet!

Måste ju passa på att hälsa God Jul, eftersom jag mitt dumhuvud har glömt ladda mobilen. 10kr kvar... Lyckat.

Imorgon far man alltså ut i ingenstans, pyntar plastgranen, spelar överdrivet mycket kort och annat. Snömular Emma kanske? Mycket möjligt. Måste ju kasta ned Papi i någon snöhög också, det slutar troligtvis tvärtom.

HA EN HERRE JISTANES UNDERBAR JUL! Och vi ses väl dagarna som är kvar på Jullovet? Jag känner mig social igen, och jag saknar mina vänner! PUSS.

Nu är det jul här i vårt hus

Det är så otroligt mysigt här, hela familjen är hemma. Granen är pyntad, knäcken är kokt, julgodiset är färdigkletad och klapparna är fint inslagna under granen. Jag sitter hemma och myser hela dagarna! Resten av familjen också, haha. Fia fick ett städmani anfall idag, så det är ganska fint också. Mami och Fius har lekt med nya bärbara telefonerna som man kan ringa till sig själv med, och jag har mest suttit i en filt framför granen. Ätit choklad och lyssnat på Tomtekasettband. Pappa håller på med något mysko på övervåningen, fick ha filt över huvudet när jag skulle gå förbi till mitt rum. Hm.. Vad pysslar han med?

Jag har inga måste-göra grejjer, det är så skönt. Har postat sista Utbytesstudent papprena, så det är också äntligen gjort. Nu ska jag väl titta på film, baka pepparkakor och julrimma lite. Det finns nog ingen bättre tid på året än julen, mihi.
 

Parfumes.

Det luktar jättegott här hemma! Har Fius ny parfym eller brukar hon inte använda den, eller har jag fått nytt luktsinne? Själv så luktar man kaninmat. Bokstavligen, har just matat Ninen.

Om jag får pengar i jul ska jag köpa ny parfym tror ja, något förslag på vilken? :D

Hug Hugh Jackman

Gud, han är överallt nu! Gör inte mig något, Hugh Jackman är mannen. Verkar som om världen insett det nu.
Såg han första gången i Kate & Leopold tror jag, men tyckte inte han var så märkvärdig då. I Van Helsing däremot, då la man namnet på minnet! Skön snubbe, om jag skulle spela in en film skulle han lätt vara på önskelistan. Van Helsing var hans första film som huvudrollsinnehavare, och vet ni...
WOLVERINE FILMEN HAR KOMMIT!!! Vilket blir hans andra huvudrollsfilm, tror jag, inte säker, strunt samma :D. Jag och Olivia måste se :D:D. Hon kan nog Xmen filmerna bättre än jag, mycket märkligt :o. I vilket fall som helst, helt underbart!!

När jag sa att han är överallt tänkte jag på att han är med i den här australienska tjohosan filmen som är på affischer överallt. Jag bara väntar på att världen ska explodera med ett enda stort "HUUUUGGH<3<3" i vilken sekund som helst. Ungefär som med Heath Ledger, fast gärna innan Jackman dör -.-.

Jag borde skriva klart USA brevet och sluta dregla över X-men, men jag kan inte låta bli. Nu när jag har en annan Xmen fantast, min älskade oliv, att dregla med! Men men, hare gött folk!



jordskalv live i P3.

Oj, lyssnade på P3 på bussen som vanligt. Det har visst varit jordskalv i södra Sverige. Det lät lite kul när Henrik i direktsänding sa; "Nu skakade det till som en jordbävning här, men ne, det kan det inte vara". Det visade sig sen att det faktiskt varit jordbävning. Coolt! Och ja, tur att det aldrig blir något farligt i Sverige. Tyvärr bor man ju för långt upp för att känna av det. För nöja mig med att höra om det. P3's musikhjälpen är ju grymt förresten, bra musik dagarna lång, och för ett bra syfte. Hörlurarna sitter i 24/7.

Sitter nu i skolan alldelles ensam, förutom Thomas som snusar i vårt hemmabygge till säng. Oj, nu kom Olivia, vad bra! Nu skall vi göra oss i ordning för Eos redovisningen. Själv ska man vara kontorsman. Ha en bra dag! :)


World of warcraft

Hehe, min far har startat accet igen, så att det ska hålla under jul. Lite glad man är nu då! :D Sitter och väntar på att lite nya patchar ska ladda klart, sen ni, WIE! Har saknat min söta hunter, och MisseMjau!

Vi ses i Magtheridion.


Hard work work.

Gud så jobbigt det var i skolan idag. Fick fara omkring i desperation efter rekvisita till performancen som ska redovisas på Tisdag. Stressigt som fan, och ingenting funkar. Blev på riktigt pisshumör. Det verkar ju som om det tillslut kommer ordna sig, men det var jobbigt där ett tag. Ja hua. Lyckades bli på bättre humör då Petter och David parkerade sina parkcyklar i vårt rum. Då kunde jag och Olivia rejsa genom Es2/Ls1 korridoren, Tjohooo! :D. Det var soft att släppa allt arbete för ett tag, det är ihärdigt att vara estetare.

Ni vet hur mkt jag gnällde förut när jag skrev Application? Nu har jag fått ungefär femhundra gånger fler papper jag måste fylla i. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moget att spamma... Ska nu försöka sätta på lite soft musik, luta mig tillbaka och ta fråga för fråga. Man får göra det bästa utav det helt enkelt. Ingen ro och ingen vila, här ska arbetas.

Dans... åter igen nej.



Ja, den här helgen har jag sett båda Dirty Dancing filmerna, har faktiskt aldrig sett dom förut. Gud vad bra de var! Fast ettan var bättre, men så är det ju alltid. Filmerna gav mig iallafall ett väldigt sug på att dansa, vilket nog de flesta får efter att ha sett dem. Får värsta "Gaah, varför har jag inte lärt mig dansa för, det är ju asroligt!?". En känsla jag får åtskilliga gånger då dans nämns. Men men, man kan ju inte få allt här i livet, även fast man skulle vilja. Får nöja mig med minnet av hur jag och Ania svepte golvet i första dansen på Skvaderdansen. Eller tanken att man kommer dansa järnet på Urkultan i sommar.

Men det får mig även att vakna till lite. Måste fokusera på mitt eget liv istället för att dregla efter ett annat. Så nu blir 110% fokus på Eos arbetet, Poesi-fördjupningen och 150% fokus på volleybollen. Om min sjukliga hals inte hindrar mig från det sistnämnda, fuck förkylning. Jag är ju även en sån där jobbig person som inte klarar av att göra saker halvdant, så jag sliter ju ut mig som bara fan när jag ska överengagera mig så mycket :(.  Därför ska jag nu sluta stressa och börja sova på nätterna, annars kommer det här inte hålla.  Och sluta sova på bussen! Det förstör de dagar då jag inte åker buss ><.

Vi börjar med att gå och lägga oss nu, halv nio! Hoppas det håller i fortsättningen också. Önska mig lycka till!

Jag måste samt sluta lägga ned över 40min på att skriva ett blogginlägg. Är det också överengagerat eller är det fler som gör det? I vilket fall som helst tar det tid. Nu, godnatti! Kommer drömma om dans hela natten.

Dans.. nej.

Jahaja. Gick ner till teatern med Alina genom vinterkylan, men in släppte de oss inte :(. Man måste visst förboka biljetter, fuck off. Så vi missade Jenkans dans.. Istället drog vi till Big Boy och åt oss mätta, sen hem till värmen och ps2t.
Typiskt att vi missade, ville ju se ju. Nästa gång, då skall det förbokas.

Spelgalen

Sitter och lyssnar på Nickelback. Det är omöjligt att lyssna på deras album All the right reasons utan att tänka på gamla goda Wow-tiden. När Alina och jag sprang omkring i Westfall och blev aldrig över lvl 20, för vi gjorde ny characters hela tiden, och hade nickelback loopad på Mp. Det var fina tider, trivsamt lixxom. Alla ni tänker säkert "GEEKYYYY!" Men hallå, vi hade ju asroligt :D. Satt och flummade i Skype också (Vi är för otekniska för ventrilo). Buhuhu, jag saknar :(.
Ibland kom jens också och stajlade med sin lvl 60 (gammalt tillbaka, det var högsta lvln då).

Shiet, jag klarar mig inte utan OnlineRoleplayinggames. Det var inte rätta ordet, men ni förstår vad jag menar. På jullovet ska accet köras igång igen! Tills dess spelar jag Maple story <3. Haha, det ger en hel del fina minnen det också.

Egentligen är det massor annat jag måste göra tror jag, men vi struntar i det. Har nu tagit världens längsta dusch, tagit på mig en av pappas bomullskjortor och laddat upp med mandariner. Idag lämnar jag inte datorn, här ska maaaplas! Fast ska ju iväg ikväll och se kära jenkans dansuppvisning. Det är ju rätt så najs trots allt.

Världen förändras, jag förändras, folk förändras, men en del av mig kommer ändå alltid vara en patetisk spelnörd.
-So long darlings!


Sliten skabbunge.

Jaha, sitter nu kvar på skolan när alla gått hem, med sällskap av Elin mörk. Känner mig allmänt trött och skabb, sjukt hur sliten man kan vara. Försöker bedöva det med koffein, hoppas det funkar. Ska straxen träffa en annan Elin :D:D.
Det blir mat at my plejs, sen ner på bion för att se låt den rätte komma in.

Frågan är varför jag ens skriver, då jag har lite bråttom ja. MÅSTE MED BUSSEN, FÅR INTE MISSA!

ha en bra helg!


Som vanligt.

Vettigt att säga.. orkar inte. Jag fryser och saknar mina hsandsvänner.  När jag fick se dem i söndags i fem sekunder insåg jag hur få gånger och längesen det var. Men det är väl sånt man får ta, jag valde ju att gå i Sundsvall av egen vilja.

Dagen förövrigt har väl varit som de flesta dagar. På skolan har det lekts Sailor Moon fanatiker (okej, inget vi är varje dag kanske) och alla har skyllt allt otrevligt man säger, på att det är måndag, som vanligt. Ania skyller iofs alltid på veckodagen, spelar ingen roll vilken det är. Men hon är ju spec, Haha :D.

Kom hem halv fem vilket är hyfsat tidigt och tog den tiden till varo genom att sitta vid datorn.. Inget nytt där, bra elin.

Jag är lite halvle, det kanske märks. Lite less på mig själv faktiskt, jag är så förutsägbar. Nu skall man se första avsnittet av julkalendern, det kanske piggar upp en :) Sen ridning som vanligt.


Emma! Låt oss surra sönder bland kuddarna på Barista, på Onsdag? Det var ett tag sen  :)

Ha en bra dag folk, det är ju trots allt december nu.


RSS 2.0