Livet leker och liket lever

Oj, känner mig alldelles vimsig i hela huvudet. Borde sova, menmen. 
    Sista dagen på sommaren. Hur kunde det gå så fort som? Var ju skolavslutning alldelles nyss x). Fast det har ändå hänt hyfsat mycket den här sommaren, och ändå inte. Jag är lite kluven. Det som skrämmer mig är att om sommaren gick så här fort, hur fort kommer inte hösten gå då? Fast det är najs också iof. Nu lämnar jag ämnet innan jag trasslar in mig totalt.
     Idag har Jag och matforsarmén varit nere på marknaden. Hittade en rödlackväska som jag vågade pruta på för första gången i mitt liv (haha hejja 20kr). Sen drog vi hem igen :). Drog och träffade Jossan sen också. Fin kaka fick man :D.
Bruden är chill, måste hitta mer tid att umgås med na. Nu har jag stressat ihop alla grejjer till imorgon och sen hamnade jag här, som vanligt. Sängen hade varit bättre, men jaja.

Hur fan ska jag få in Kör och sånglektionerna på schemat som? Kanske kan hitta en tid så jag kan springa dit innan  träningen, men det blir lite tajt. Att komma hem och äta får inte riktigt plats. Varför ska man behöva äta för? Det krånglar till det så mycket. Matlåda? (a). Det löser sig väl, Världen brukar älska mig satte :)
 

Fan vad jag älskar att ha saker att göra. Att alltid ha något som gör att jag slipper tänka efter. Den här hösten ska inte bli depp. Godnatt, dröm sött! Ge mig drömmar att tyda också förfan.

Sista dagen på sommaren

Och Livet leker! Ska strax gå ner på marknaden med typ, hela släkten :D. Haha ne, men med lite matforsbor och syster :) Har nu 1,6 i plånboken, Mobilen är snart på väg också. Nu vill Emma att vi ska gå, så har inte tid att sitta här!
MJAU TJAU!


Je ne parle pas francais bien. mip :( (lexikonEmma<3)

Har nu firat min födelsedag med familjemiddag. ganska mysigt faktiskt :) eller ah, det bara vällde in folk. Men min släkt är bra skit.
        Linda och jag bevisade hur dålig man kan vara på krocket också. Det tog oss minst åtta gånger för att komma igenom två portar. Sen så träffade jag stolpen, så fick börja om :D. Det är inte så bra tror jag.
       Det är läskigt att skriva när två personer läser, så ska sluta nu. Har iallafall ätit mig tjock på allt och sådär. Men det är okej att vara tjock när man fyller år.

Nu ska vi slå på bridget jones dagbok, sen så sover väl Emma och jag. Full fart på födelsedagen är överskattat. hej sängen :D

TJOOO!

Grattis till mig :)

Jag ser normal ut igen :D eller, ser ut som vanligt iallafall.
Nu har man fått nya converse, kofta, linne,träningsbyxor, örhängen, kolpennor och mobil, fast mobilen kommer om tre dar.
      Idag kommer min söta släkt också, och nu går jag och tar duschen :)
Är det någon som vet hur man gör för att kolteckningar inte ska bli helt utkletade? Det skulle uppskattas nämligen!



 < sweetness, om tre dar börjar bilddokumentationen av mitt liv.


om 1h och 55min

Så är man visst 16 år, tänka sig.

Fredagen den trettonde? faktiskt inte.

Ögoninfekton, så vare. Vaknade upp och allt gjorde ont och huää. Alldelles uppsväld :(
Så gick och la mig igen. Så nu missar man Norrskrammel också. FAAN!

Dock så behövdes den här tiden jag fick. Ska städa hela rummet och lite överallt, kommer ju folk imorgon. Fius och jag ska baka massor med saker också, så full fart i köket! Eller nästan, känner mig så slö. Och halvblind.
      Hatar att jag missar livemusiken, det var ju till och med bra musik som skulle spelas. Men om jag far dit nu så skulle jag bara känna mig huää och bli jättebesviken. Måste intala mig att blir bäst så här :( 
      Jag ska byta ridgrupp också, och det mesta på musikskolan kommer jag få ge upp, mitt schema håller inte när man kommer hem vid fem. En sorgedag skulle jag vilja kalla idag. Eller kanske en dag då jag får acceptera att allt inte går som jag vill ibland. Ahja, shit happens, det fixar sig :) 

(skriker inombords)

Inombords är ett jävligt skumt uttryck. Inom vilka bord? Det slår nästan 'kullerbytta'.
Jag är faktiskt bortskämd, jag tror alltid att jag ska få som jag vill.

Bra tajming! Jag gillare, not.

Nu har man lyckats med att få ögon..inflammation? infektion? Ahja, Mina ögon är inte glada iallafall.
Såg nada på träningen, mina linser är alldelles suddiga :(. Alina gjorde också konstiga ljud när hon tittade på mig, så var nog inte så vacker heller. 
     Och imorgon vill mami att jag ska ha glasögon på skolan, och antagligen osminkad. Hej monster! Det är fritt att kalla mig utseendefixerad, men det är inte riktigt den bilden jag vill att min nya klass ska ha av mig. Direkt efter skolan ska man på Norrskrammel också. FAAAN! 

Ahja, sånt pjuttigt får inte hindra, imorgon blir fettkul. Jag, Emma och äppelknyckarjazzen!
 Men ska nog leta reda på en sjuksyster, suck. Godnatt.  
            

Lögdö med skolan.

Bloggen har blivit bortprioriterad som ni kanske märkt, men tiden har ju flytt ifrån mig. Får se om jag kanske ska försöka blogga på skolan sen, annars så blir det nog inte så mycket.
Har nu just kommit hem från Lögdö, där jag spenderat min tid i en liten lokal full med sovsäckar, Sp1or och Es1or mesta delen av tiden.
       Att skicka ut oss till ett ställe där det ösregnar, mottagningen var svårhittad inomhus och absolut ingenting att göra tycker jag var lite busigt. Fast planen att vi skulle lära känna varann vart ju ganska effektiv då, eftersom man var tvungen att hitta på något för att inte ruttna i tristess. Vi paddlade iallafall bort någonstans (ja, i regnet) och åt lunch. Erika och jag var litegrann av elitpaddlare, även fast vi blev omkörda på slutet.. Efter lunchen var det bara att knalla hem igen. Kallt, vått och långt. Tur att det var trevligt sällskap. Vi satt sen i lokalen hur många timmar som helst. Kortspel, gitarr och sociala människor fick ju tiden att gå lite iallafall. Fick ändå Psykbryt efter middagen så då gick jag en promenad och pratade med Adam. Efter det drog Ania och jag iväg på secret mission = peta på tunnbrödsdegen :o. Kvällen vart ju hyfsat soft sen. Vi bakade, lekte dunken, lyssnade på spökhistorier runt elden och hade det allmänt chill. Jag gillar handavtrycken Ania och jag lyckades göra på Dario. Äkta konst! Att gitarren hördes hela kvällen var ju inte heller helt fel, varenda kotte verkar ju kunna spela och sjunga :o. Lite ägd blev man, men det är nog bra :)
     Dagen idag har vi mest suttit inne i matsalen och typ lekt lekar. Jag lyckades bygga ett korthus med femvåningar också, den ni!

Nu har jag lite tid att ta det lugnt på innan träningen, det känns som om det behövs. Vi hörs :)
Norrskrammel med Emma imorgon också, vi ses där? :D


Hela världen är så underbaaar, på bussen in till staaan.

Jag har hittat nått jag är bra på :o Jag är en riktig hejjare på att springa ikapp bussar.
Imorse tog jag fel på tiden, så fick springa som faaen. Och i Sundsvall hittade jag inte busshållplatsen, så tänkte dra ned till stan med Olivia och Agnes ist. Men på vägen ned åkte 201an förbi, så jag sprang och hann på ^^ Jag gillar snälla busschaufförer som stannar :)

Hemma igen glassade jag i solen (snällastannaföralltid) och träffade jocke :*.
      Sen har jag typ burit bord, varit på taket för första gången (lugn, borden skulle inte dit) och vunnit över Fius på burnout <3 Nu måste kaoset jag skapade imorse tillintetgöras, och sen blir det meangirls som visst går på tv ^^

Skolan var inte så pjåkig, den är inte lika förstörd som gamla franzén kan man ju säga. Chillfolk också :)


Sista dan på sommarlovet.. hua.

Haha, kvällen igår, Ina my darling :D. Det var ju folk överallt, märks att det är sista helgen :o

Den här sommaren har varit underhållande, minst sagt. Kan inte fatta att det är sista dagen idag!
Och nu vart det lite bråttom, kaninen är hungrig och jag ska åka till träning. Toodiloo!


Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad.

Har faktiskt insett att skolan börjar snart. Har också insett att jag har varit överdrivet problemfri och glad hela lovet.
En till sak jag insett är att jag inte är problemfri och glad när skolan är igång.
      Panik och ångest, jajamensan. Kommer osäkerheten komma tillbaka samtidigt som skolan gör det? Massa annan skit om måndagen också, ibland hatar jag att tänka.
Det jag skulle behöva nu är en konsert där publikens skrik knappt överröstar musiken och den höga basen får hjärtat att slå i en annan takt. Eller en sporthall full med chilla volleybollbrudar där man måste använda all sin fokus på träningen.
Allt där jag får slippa tänka på onödigt tjafs.

Tur att det sistnämnda blir imorgon,  och borde nog gå och lägga mig därför :) . Och för att inte deppa sönder helt. Sömn tack!

4 dar till skolan,10 dar till 16år, 30 dar till Turkiet.

Nu är snart allt fixat inför måndagen. Hämtade busskortet på gymnasiet idag (dock så skrev han skola: Hsands gymnasium, ska det verkligen stå det?) Och strax ska syster blondera bort min utväxt ^^. Allt känns bra, och lugnt :D
dessutom har jag (efter att ha dammsugat 6 mattor) fått Fius att skjussa ut till tältningen imorgon. Jag har blivit så duktig på att fixa allt i tid! Och snart ska man ner till polisen och fixa pass inför turkiet resan. full rulle vettu, i like.

Nu ska här slitas på håret, Toodiloo!  

Grattis Jens förresten, ut med bilen va :)


Vältränad snart vettu.

Rotade bland lite gamla brända skivor. Efter att ha hittat 'in flames you burn - Dream Evil' så blev livet en dans igen :D
Nostalgi från sjuan ja, och nostalgi från när jag frågade fia "vilka är det här?" "Dream Ävill tror jag dom heter". Ahaha, bra att hon kunde engelska :]
        Nu har träningen börjat på riktigt. om jag inte blir förkyld igen.. Det blir iallafall 4h träning på lördag och 4,5h på söndag. Mums! Och sen börjar de vanliga träningarna. Lycka! och wesse kommer vara med. Hihi, lycka!
       Nu måste här duschas.. längesen man tränade. Svettkram nån? :]
Har lovat min syster att göra henne en tjänst om hon skjussar ut oss på torsdag. Så kmr väl få städa eller nått annat jobbigt också. SEYA! =D


Trött, tråkig och gnällig.

Ja självklart måste ju något hända. Sömnproblem, hur fan kan jag få sömnproblem? Jag älskar att sova :(
Trött och tråkig, det verkar bli mitt nya jag. Huua. Vaknade också upp(femhundraelftegången) med världens skabbfobi. Kände mig lite sliten minst sagt. En 40mins dusch hjälpte lite iaf..
      Nu har jag just varit på stan oså :) kändes dock som om alla jag mötte skulle skrika efter mig att jag var skabbig och ful.. Gah. Jag hatar att inte våga möta folks blickar.. 

Hm, jag behöver sova på nätterna.


Turkeeey!

"OM 34 JÄVLA DAGAR!!!!!!" för att citera en viss brud.  

Jag, jenkan, playan och turkarna. Får lust att dansa bara jag tänker på det. och sen London i november.
hej jag är bortskämd snorunge. Men jag är iallafall en bortskämd snorunge som gillar att resa :)

Just nu är mitt liv så underbart... Mums. Om ryggen hade varit smärtfri hade jag inte haft mycket att klaga på alltså.
 Var ju på massage idag så lite av det är också fixat.
    Faan vad jag hoppas att den här känslan fortsätter även fast skolan börjar. Vågar ju knappt önska mig nått i födelsedagspresent.. Om jag begär något mer så kommer säkert ett högre väsen förstöra mitt liv, så man ska nog vara försiktig. Ibland är det liksom för bra, snart måste ju nått gå åt helvete :o 

Fast det kanske bara är att inse. Jag har flyt, och njuter varje sekund ut av det <3 
 


Rastlöshet.

Det var najs på Sela minsann, ja hualigen. Blev dock så nedfryst så inget verkar värma upp mig igen. 
och igår var jag trött.. åkte och tittade på folkracing och sen somnade jag i fyra timmar. Var tröttare när jag vaknade nästan.

Idag har man varit på Hemsö fästning med papi,Sandra,Markus och Anders. Det var väl ganska najs, nånting att fördriva tiden med. Åkte sen till stallet och kollade på sis som red ullaträning. Hon är duktig, duktig på att känna mig värdelös också. Fast grymt ridsugen blev jag. Vettefan om ridningen kommer få plats i mitt schema, får knåpa lite på det ^^.
         Jag vill få allt jag ska göra i höst tidställt, så jag får pussla ihop allt och känna mig upptagen och få "jagharfaktisktettliv"-känsla. Får hoppas det inte blir nå krockar bara, och att man slutar hyfsat tidigt på skvadern :). 
         Ehh, kan inte sitta still. Måste slänga mig på gitarren för att lugna ned mig tror jag, tjoo!

Lögdö min vän.

Jahapp, och idag ska man ut i skogen :)
Vi har nu inhandlat marsmallows och risifrutti för överlevnad, och nu sitter wesse och leker med min gitarr, det låter mysigt ^^. Två timmar innan bussen till ramvik går, vad ska man hitta på? chilla som vanligt i guess. 

Har fått brev från Skolan. Så jävla sweet att vi ska till lögdö för att " lära känna varann" nån gång första veckan. Repris från sjuan :o Känns som om jag gör allt i repris, typ tre år till med musikklass. Fast får hoppas min klass är lite mer skillade än man var när man började sjuan, haha.

men tjooo, ska släppa datorn nu lite :D


huh, skolan börjar om 11 dagar.

Drömde att skolan hade börjat. Fast kommer bara ihåg att vi var i ett klassrum, och alla  där hade jag gått medel eller högstadiet med. Jag stod och försökte hjälpa en av min forna klasskamrater med en asenkel uppgift, medans wesse hela tiden tjatade om att vi skulle gå. Sen började vi gå ut ur klassrummet och det sista jag sa till henne var typ "tänk, jag hade glömt bort alla de här människorna". Sen vaknade jag vid tio. 
   Heh, den var ju ganska lätt tydd, men det var lite "jag-är-bättre-än-alla-andra" -stuk, så vill inte förklara här ;D.
Blev iallafall på bra humör ^^.
  Ska klippa mig idag dock :(. Mitt hår är jääätteslitet, så det behövs om jag ska spara ut det, men ändå :o
Annars ska jag och snuvan fixa lite saker hemma idag, och hälla i oss te, med massa honing! 

Ninen, jag och dammråttorna.

FAAAAN. Nu har man dragit på sig en förkylning. Inte bra när man vill springa :(

Mitt rum håller på att damma igen, det kan inte vara bra. Kanske dags att städa, men en stor del av mig säger bara "ble, orka". Måste ju riva ned grejjer från hyllorna och annat besvärligt. 
      Har försökt vara social med rabbit idag, hon verkar ha lite tråkigt. Dock så verkar vi ha lite skilda intressen, klädvisning gillade hon inte. Men att bli söndergosad i sängen medans jag tittade på buffy funkade iaf ^^ Den här dagen kmr gå åt till att slöa.
     Jag är grymt sugen på att börja teckna manga, det var grymt längesen! Men städa först som sagt, hua.

  -07. avritad som vanligt... (original av Y.Sugisaki)

fuck barnstorlekar.

MEN PSYYYK. Min msn fattar inte att jag är svensk..

Och kärleken finns bara i barnstorlekar. Snälla skjut mig, eller hugg av mina fötter litegrann.
datorn vägrar ladda upp bilder, checka länken ist.
http://www.junkyard.se/mega/product.aspx?pid=32884&g=a&m=b&lbid=146&lcid=0|0

"Nallemördare!"

Kläder! nånting jag aldrig orkat brytt mig särskilt mycket om, men det är ju ganska kul ändå. Att hälla i mig kaffe och sen släppa lös mig i Birsta city är ett bra tips för alla som vill att jag ska göra av med mina pengar fort, speedad! Är sjukt less på att mina kläder är så vardagliga och ser likadana ut.
    För en gång skull brydde jag mig inte om vad andra tycker, duktigt :)  Fia bönade mig nästan att inte köpa ett linne med en hängd nalle-tryck, och mor var ju inte så happy. Kommer nu troligtvis ligga vaken på natten och vänta på att Fius ska springa in med viftande armar och skrika "Nallemördare!"...Hua.
   Åt slemmig kyckling med ceasarsallad på mcdonalds för att hinna till träningen sen, obeskrivlig tajming, hann precis.
Fyfan vad najs att träningarna har börjat, woopidoo! Vi sprang 3,5km, Intervall 1,5km, stafett och lite annat, och spänst träning. Alla ni träningsnarkomaner kanske inte tycker det låter så mkt, men i mina lår känns det. Själva volleybollen börjar nästa helg X)

Jag älskar verkligen mitt liv. Det är det enda dåliga med att skolan börjar, då brukar deppvågorna börja igen, men sånt får man väl ta. Kommer troligtvis vara upptagen med så mkt, så om jag har tur så hinner jag inte tänka :)
    Nu har Buffy s2 laddat klart! =D Hade fasen glömt hur charmigt töntiga (mer än vanligt) de första säsongerna är, hihi ^^
Så måste ju bara sluta skriva nu lixxom. Daah :]  Tjosan!

Btw, Vårt lag söker lite mer folk, kom och joina? Vi är värdelösa, så det gör inget om du är det :D


RUBRIK! (hum...)

Helt otroligt, min dag har inte bestått av nån tvserie och sims. Cyklade faktiskt ned till simhallen, duktig :]
Och nu har jag just kommit hem från bion, batman the dark knight sedd med ina, wesse, line, jens och matte :)
Den var bättre än vad jag trodde, fick en att tänka till. Tänka för att det var så otroligt krångligt med allt som hände, och för att den var mysigt djup.  Heath ledger var ju sjukt bra, och Gary oldman smög omkring, vilket jag inte fattade först.
Ahja, bedöma filmer kanske jag inte ska göra här, finns väl intressantare saker. Som att min rygg gör sjukt ont och att min säng ser otroligt mysig ut (inte spec intressant det heller, duh)  Godnatt!



Asså wtf!?  Inte varje dag man ser Ledger som the joker OCH sjuksköterska :') HAHA.


eh, mu?

Godmorgon! Försökte vända tillbaka dygnet och kliva upp tidigt, men det gick inte. Sängen är mycket mysigare än resten av det kalla rummet. Att sova är underskattat :) 
        Det är precis två veckor kvar till skolstart. Det är lite kusligt. Tänk när jag just klivit av bussen och inte har en aning om vart jag ska och inte känner igen en enda kotte. Fyfan vad kul, älskar att komma till nya ställen ^^. Känns faktiskt inte så jobbigt att lovet snart är över, håller ju på att dega sönder av allt ingenting-görande. 

Menmen, ska njuta sönder de här två veckorna först! Vi börjar med att cykla ned till simhallen. Tjao!
 
Ring om ni vill hitta på nått va? =D 


oowiie.

Söndagar är så otroligt slöa. Jag älskarom ^^
Nu har man varit i Grätnäs och åkt 5km/h traktor, 5km/h båt, och självklart har jag ju rott i 110km/h, övningskört 200km/h, minst. Plockat blåbär, spelat Uno och druckit varmchoklad. Det är grätnäs det :)
Fnissat sönder åt absolut ingenting hela tiden med Sandra och Fia hör ju också till :]
         På lördagkväll vände vi mot Sundsvall. Kom dock inte in i tältet där musiken var, så då vände vi mot Hem-till-Sandra ist. Såg en av världens sämsta filmer, åt upp Henkes godis och petade på kattn :) 
  Kattn petade på henkes godis också.

Jag har kommit på att jag ska börja bli seriös. Fast jag tror inte det går.
Nu var det meningen att jag skulle skriva nått vettigt och fundersamt, men det går inte, tjoho!
Jag har inte deppat på 3 veckor, den ni! PUSS SOMMARLOV!


Inte hemma, hihi.

MEN TJA!  Nu far jag igen, Grätnäs nästa! Chilla med kusinerna oså.
Jag älskar att fara omkring, vilket jag säger mycket. Jag älskar att säga det.

Igår mumlade familjen om att vi kanske ska åka till London i höst. Omfg! :D
Det är lite längre än grätnäs det.

Snart kommer Fius hem, så ska packa lite och stänga in kanin osv. zeez.


Now close you're eyes and say goodnight

Fyfan vad glad jag känner mig, världen älskar mig! :D

 får man bjuda upp till en dans eller?


Onsdag... ja :)

Vaknar på wesses loft av att min mobil skrämmer ihjäl mig, som ligger där nere.
wesse: "Elin, det ringer! :o"
jag: "Ja, jo.. (sovaa, men skyndar ner ändå)"
wesse: "Säkert busringning, sånt är så jävla kul"
jag: "Elin, det är ju du som ringer :o"
wesse: "Va äre? :o"
båda: O.o

Haha, tösen är virrigt bäst. När jag kom dit hittade jag henne på framsidan glassande i solen med gitarren, mums.
Det är så otroligt idyll där, hihi ^^. Vi spelade gitarr, bakade morotskaka och såg What a woman want och Peter Pan.

Nästa blir Grätnäs på fredag, wihoo.


Sh sh she's back in town.

Hehe, fyfan vad najs jag haft det! Bilder kommer senare, har inte tid just nu :) 
Vart i Näsåker i tre dar och dansat sönder mina ben, ätit mig tjock på godis och vårrullar, skrattat och skrikit sönder min hals (för sjunga kan man ju inte kalla det) och haft det så allmänt jävla skönt med brudarna <3.
Är lite sliten nu, men det gör inte nåånting.  Har även fått autografer av Räfven på ett mycket välinköpt linne, dom var ju inte lite sjukt bra.  
    Mjaa, på söndagen när Urkult var slut (bababam.. sorg) så for man vidare till sundsvall för att ladda inför Winnerbäck (bababam.. lycka!!) Den kvällen var så jävla oslagbar som sagt. Jag, Emma och Ewe stod först och frös i regnet, men när alla (märkligt nog) bra förband drog igång så blev man varm i hjärtat igen ^^ Emil Jensen ffs!
Och känslan när Lasse kom in på scen är ju lite svår att beskriva. Men efteråt hade min röst börjat få fina ohejdbara falsett toner blandat med skrattande kråka, och var varm i hela kroppen trots kylan, så ni förstår ju.

Det känns lite konstigt att alla färgglada kläder och rastahår är borta, och ingen dansar som tokar :o
Vilket Emma och jag anmärkte så fort vi var hemma igen. Men ganska skönt att vara hemma ändå.

fast inte alltför skönt, Nu skall man till wesse :D:D:D 
Jag älskar att flyga omkring, Ha det bra! men inte bättre än mig, för det går inte :)

(Min grammatik är ohejdbart kass <3. Det märks att man haft sommarlov ett tag)

"IN CASE OF FIRE:
always look on the bright side of life, or don't worry, be happy" - Urkultskylt, vad annars?


RSS 2.0