Fran ett stalle utan bokstaver

Nej Oliv, sushi ar gott! iallafall friterat. Mums.

Sitter nu helt ensam i Wests lagenhet (Jag vet, typ mitt amerikanska efternamn). Med Riko pa soffkanten och kokande nudlar i koket (eller snarare andra sidan av rummet). Inte sa pjakigt. Lite konstigt tyst bara. Undrar om jag vagar starta Daves dator for lite musik..

Ahja, Liz kommer om fyra timmar. Hon jobbar pa ett aldersdomhem pa helgerna. Tills dess blir det val Wow och Scrubs!

Ooooh. Ar ju faktiskt I Elko nu. Sa kan PROMENERA till affarn! Det har jag aldrig gjort har. Folk med deras nedrans bilar. Tror jag maste knata min vag till Rayleys och kopa nya skrivbocker. Fy vad busigt.

Ha det bast! kram






Efter en paus

Vad händer med bloggen? En av anledningarna är att jag inte känner för att skriva, en annan att jag har annat för mig helt enkelt. Fast största anledningen är nog att jag haft en väldig släng av hemlängtan (vilket jag får ibland, det är något man måste räkna med så). Och när jag har det vill jag helst fokusera på mitt liv här. Det börjar gå över så kan ju uppdatera lite!

Skolan rullar på, Har Economics nu istället för World History. Vilket jag tycker är asbra, för det är något jag faktiskt vill lära mig.

Har lärt familjen att spela sjuan (kortspel) och nu vinner Corinna varje gång. Typiskt.

Uppträdde på Talentshow förra veckan, med en nyskriven låt. Var alldeles bubbligt lycklig över att få stå på scen och folk tyckte verkligen om min låt, flera sa att jag borde ha vunnit. (vilket jag inte gjorde, en kille som spelar piano vann, fjärde gången i rad). Fick självförtroendet på topp iallafall.

Helgerna spenderas i Dan och Daves lägenhet mest, vilket består av tvspel, kaffe, och gitarr. Samt att vi äter ute hela tiden. Är alltid massa folk där, de spelar magic för de mesta och drar "thats what she said" skämt. Jag stortrivs som tusan där även fast de skämtar om att jag är Europe hela tiden.

Det jag vill säga är att livet är inte så pjåkigt alls. Om det inte var för att jag saknar så många hemifrån så kan man nog kalla det att vara förbaskat lycklig :)

Provade Sushi för första gången igår, det var mer mums än jag förväntade. Köpte en liten nyckelringspöke från Sushibaren med texten "The ghost will make sure you never feel invisible". Han hänger nu på min väska, mitt favoritspöke.

Imorgon drar pojkarna till Salt lake city för Brand New konsert så jag, Liz, Chelsy och Cassie ska ta över lägenheten och ha tjejkväll. (Nya mariospelet for wii och god mat och goodis)

Ha det alldeles underbart kära svenskisar!





Apropå förändring

Vart jag än är i världen så kommer jag alltid älska söndagar.

Och jag kommer aldrig kunna vänta tills téet har svalnat så man kommer allitd bränna tungan.

En del saker förändras helt enkelt inte :)

Ni är inte vackrast i världen



Ni som skrattar er till det sjukt seriösa.
Ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa.
Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta,
spelar inga spel och skiter i det korrekta.
Ni som vågar vara snea och defekta.

Ni är inte vackrast i världen,
världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon,
det är i vad ni ser.


-Emil Jensen, inte vackrast i världen


EMMA!! Vi måste jaga upp Emil Jensen i Sommar :)

Gevalia in the Amerikatt



Titta titta vad jag hitta! Och då menar vi inte katten, även fast hon är jättefin och tjock.

Gick en liten prommis, och när man kom hem stod denna vackra låda utanför dörrn.

Corinna har beställt hem mer svenskt kaffe! vilken fantastisk smak hon har. Fast kaffet här är usch och fy, så det är lätt att förstå.

Kram från ElinElin, kaffekaffe.

apropå volleyboll abstinens

Drömde att jag spelade Volleyboll, och var helt värdelös. Fastnade bara i sanden och folk servade när man inte var beredd. Jag blev asförbannad på mig själv :(

Märklig mardröm. Fast kanske inte så konstigt. Oroar mig som tusingen för att förlora greppet nu när jag inte kommer spela förrän det är dags för beachsäsong.

Dumt att oroa sig i onödan dock, är ju inte precis något man kan göra åt det.

Hvk är serieledande i division 2 norra svealand, Tjoho säger vi till det iallafall!

Apropå karantän

Vilken äckligt lång dag. Det var något fel med luften i skolan, folk började hosta osv. Själv kände jag ingenting, men tydligen så var det något. Så skolan bestämde att alla skulle stanna i idrottshallen tills det löst problemet.

Jäklar vilken big deal det blev! Tydligen sändes det på nyheterna ända upp till Oregon, Utah, och Las Vegas. Och Nationellt över Abc.  Folk började svimma (De med Astma), och de fick ta och skeppa folk som hostade till sjukhuset, eftersom det inte visste vad det var som orsakade det. Så kan ju förstå om det verkade allvarligare än vad det var för omvärlden.

Skolan är den enda i Spring Creek, så näst intill alla blev inblandade. Eftersom alla har eller vet någons barn som går på skolan. Rykten spreds på två sek. Paul hörde på jobbet att de tvingade barn in i duschar och klädde dem i vita kläder innan de fick lämna byggnaden. Hah, nej.

haha yeey, Elko made the ABC news!

Fyfan vad inte najs det var att vara instängd i idrottshallen i över sex timmar. Jag och Liz anade början på Zombie Apokalyps.

Fast det var säkert bara nån som sprayat pepparspray i ventilationen.

Kram /Elin.


Apropå wow

Jag: Math is tryin to kill me mentally.
Dan: Haha, sorry. Send your pet to kill it first lol
Jag: Ahahah, I wish math was a warlock. I could just frost trap the minion too
Dan: Lol haha, dont worry your high lvl to beat it.


Apropå att vara nördig, igår när jag var påväg nånstans med Dan och Travis i bilen så spelade Dan Basshunter - Dota från hans Ipod.

Förstår ni hur konstigt det är att höra svensk musik är? De vet att sången handlar om att spela warcraft, men jag är fortfarande den enda som förstår ord för ord. Helknasigt!

Sorgligt att utav all bra svensk musik som kunde gått och blivit internationellt, så äre.. Basshunter? Hua.


Apropå sönderlästa böcker

Har lånat boken Midnight for Charlie Bone från Kimmie, har aldrig sett en så sönderläst bok!

Mittendelen är helt lös, plus några lösa papper. Hon har dessutom tejpat hela baksidan och framsidan så att inte omslaget lossnar. Bokryggen är ju också väldigt fin. Det gör mig så lycklig inombords att se en så älskad och desperat omhändertagen bok.

Nåja, tänkte iallafall lösa problemet med de lösa sidorna (de ramlar ur varje gång man öppnar boken..) genom att häfta fast dom!

Tyckte det var supersmart. Tills jag insåg att nu kan man inte läsa dem pga att de är ihophäftade.

Förtjänar en applåd för den galanta tankevurpan tycker jag.

Ska ta min kopp te och läsa nu, ha det busmysigt allihopa!


Sims 3



Beställde Sims 3 igår, tjoho! Försökte hitta spelet i Elko med Liz för några dagar sen, men slutsålt.. Sen spelade de sims på One tree Hill, så fick sätta näven i bordet och beställa online. Tack för internet säger jag, $30. Det är typ.. 240kr?

Puss, kram och klapp på rumpan /Elin.


2010

"Kommer du överhuvudtaget vakna idag, eller kommer du bara kliva upp och verka vaken?" -Bob Hansson

Alla åkte till Salt Lake city idag för att skjutsa Pat till flygplatsen. Kände att jag inte orkade med en 8h bilfärd. Så har lekt musikal med mister hela dagen (det går mest ut på att jag far omkring i huset och sjunger oerhört vackert, medans mister skuttar efter helt överlycklig). Har dessutom upptäckt att han lystrar lika bra till "sister" som "mister". Vilket iallafall jag tycker är helfestligt.

Nu är det dags för en promenad i snön kanske?

Första dan på året. Mitt nyårslöfte är att kunna uppskatta livet även fast man inte gör något särskilt. och skriva iallafall tre låtar (En är nästan klar!)

Kram /Elin

 




Gott nytt År!

Okej, jag vet att ni svenskisar redan är inne på på 2010, men vi har faktiskt 6 timmar kvar här!

Ska iväg och se Rodeo med Corinna och Paul. Lugn nyår :) Eller vet inte om man ska kalla tjurar som kastar av cowboys lugn men.. ja.

Satte på min fina mörka klänning jag köpte i San Fransisco och snurrade runt några varv på rummet. Men, sen bytte jag till långkalsonger och tjocktröja.

En annorlunda nyår ala cowboy style.

GOTT NYTT DECENNIUM!

RSS 2.0