Morgonstund

GODMORGON!

Klev upp sex och jämrade mig för att det var morgon som alltid. Duschade, åt frukost osv.. Insåg precis innan jag skulle gå till bussen att jag börjar klockan ett idag. Så nu känns det ju ganska softish! Fast jag brukar ju iofs ha roligare på skolan än vad jag har hemma... Så blir det när man har så wunderful friends :).

 Hur ska jag klara mig på sportlovet!?! Haha ne, så allvarligt är det inte. Fy vad skönt med sportlov. Pappa köpte ett par Twintips till mig igår faktiskt :D. Så nu jäklar, så fort det går dåligt på brädan så switchar jag om till skidor och skuttar förbi alla i backen.

Nu ska jag typ, spela wow kanske? Slöa framför tvn? Dra till skolan ändå?
Spänningen är olidlig.. Not. Ha en bra dag! :D



Lätt snyggaste arbetsrummet på Skvadern. Home <3

Prestationsångest?

Jag hatar Ångest. Det bara kryper i skinnet på en. Jag kommer få rynkig panna innan jag fyllt tjugo.

Jag önskar jag kunde vara en sån där härlig person som säger att allt fixar sig och bara gör saker som de måste göra på typ två sek. Inga problem lixxom, det är ju bara att kirra biffen! Men det är jag ju inte. Har jag något som måste göras så får jag ingen ro förrän det är gjort. Spelar ingen roll vad det är, en film som måste ses, en låt som måste skrivas, matte som behöver pluggas.. Sen när det inte blir gjort och blir till stora högar av sysslor så får jag panik och ångest över det. Och då gör jag inte ett piss. Ger upp och sätter mig vid msn typ. Väldigt bra strategi, verkligen!

Egentligen borde man inte gnälla. Man fastnar ju bara mer.

Nu ska jag plinka på gitarren och sjunga bort omvärlden. Imorgon kanske vi skriver stipendieansökningarna? Och pluggar Matte? Och fixar klart Heartbeat låtarna? Eller kanske i.. Övermorgon?

Eller, så gör vi allt NU! NU! Haha, inte så troligt. Andas, en bit i taget. Innan jag gått och lagt mig ska jag ha lagt ned minst 30 min på att skriva låt, deal? 

Puss alla ni som nu offrat minst en minut på mitt pladder!  /Blondie.




Övningsköra

Känner mig så lugn och sansad idag, vill bara krama världen.

Övningsköra skall jag strax göra. Jag och Pappa åker runt hemab i en cirkel där, det måste se hyfsat idiotiskt ut. Jag kan verkligen inte gasa och svänga samtidigt, så får väl träna på det..

Svänga i humöret gör jag iallafall inte! Det är väldigt motarbetat, har försökt bli hälsosam. Så nu förtiden sover och äter jag väldigt mycket. Funkar sisådär, men då tar man en kopp kaffe och livet blir genast lättare ^^.

Vi har köpt en träningscykel :D. Så nu kan jag inte klaga på att det regnar för att slippa träna. Bara att slå på ett avsnitt buffy och ta en cykeltur, trampelitramp.

 

Hör upp alla Skvadrar! Några söta esteter (se bilden ovan) spelar upp en pjäs i blackbox  kl 12.00 på Onsdag. Kom och titta, den är kalas! Ni hinner se den precis innan Bob Hansson poetar sig i Aulan. Vilken wunderdag det kommer bli ^^.

Nu skall jag brumma, brumbrum! / Blondie

Vad händer i Sommar?

Var och fikade med Dario innan jag tog bussen hem. Det vart mycket prat om sommarjobb.. Vart tusingen ska man sommarjobba i år? Vill inte ha ett kommunjobb med 35kr/h precis.
     Nu är jag helt inne i tankarna om sommaren. Det är så mycket som måste fixas! När börjar sommarlovet?  min intusitionsäger den 16e,  men wesse säger den 12e. Den 12e troligtvis. Det är vecka 24.  Jag åker vecka 33, borde alltså vara planerad hemma v32. Har med andra ord 8 veckor. 
     På de veckorna vill jag åka på träningsläger, två festivaler, två stadsfester samt sommarjobba. Hur stor chans är det att alla de datumen inte krockar..
     Hm, ska kolla upp det. Men vill jag verkligen boka upp mig helt? Vara spontan med vänner försvinner väl då? En del av mig vill boka upp mig, eftersom ett stort monster inom mig som litar på logik säger att sommaren kommer bli ensam annars. Typ som när man gick ut nian.. Alla lovade att hålla kontakten, sen var det ingen som orkade eftersom man ändå skulle börja med nya liv till hösten.
     Det börjar dra ihop sig folk! Snart är våren och sommaren här, fullt med roligheter. Ukm om sex veckor, ohmy. Sedan ett beachvolleyläger i April maybe? Mums ja, ska dra med mig Alina på det tror jag, hehe.

Min fråga till alla där ute; Vad händer  i Sommar? Något man ska räkna med i de gröna dagarna?

Kram! /Elin


Lonely smiling heart

Att kylan är utomhus är helt acceptabelt. Solen skiner och snön glittrar, tihi. Men den behöver väl inte sprida sig in i skolan? Jag fryser som en gnu. Tacka vet jag sociala rummets fina filt :)

Helgen har varit superb btw! Hade en väldigt minnesvärd kväll hos Nilsson (grattis i förskott!).

Igår innan jag skulle ta bussen hem igen gick jag förbi biblioteket. Hade inte tid för att läsa, ville bara värma mig. MEN VAD SER JAG! Meyer's 'Om jag kunde drömma'  har visst slutat stå på väntelistan, för där stod den fin och lockande! Hade dock tappat bort mitt lånekort. Det var väldigt svårt att vända sig om för att gå till bussen sen. Ahja, ska köpa serien när jag får pengar, hehe.

Nu ska jag gå till musiken tror jag, sedan har vi fotboll på balders. Alla ni som har sett mig spela fotboll vet vilken talang jag är..Not :D

Kramelikram /Elin.


Hello wonderful day.

En viss Sofia Westin hittade jag sittandes i soffan med massor, massor av tjejtidningar runt sig. Samt färgglada urklipp i mer massor.  "Vad gör du?" Frågade en viss jag. Det började visst med att hon skulle klippa ur alla träningsövningar, men det blev lite mer. Haha! Asfint, så nu hjälper jag :D. Tjejtidningar är väldigt rosa btw. Så nu har vi hur mycket urklipp som helst med träningsövningar, muffinsrecept, ansiktsmask recept, tips för att öka självförtroendet, hur man sminkar sig rätt, mode.. Allt. Jag är väldigt imponerad av systers kreativa förmåga, värsta braiga boken det blir sen!

Päronen är uppe i Grätnäs. Det är så skönt här hemma då!  Ska strax gå ned till coop för att köpa proviant till Tacopajen Fius och jag ska laga ikväll (MUMS!) . Köpa anteckningsböcker att klistra in alla rosa urklipp in i också!

Sen ikväll blir det ju Sundsvall för hela slanten, vi kommer ha sjukt roligt.. oj oj, blir lite svindlig av bara tanken.

Nu skall man börja på nästa säsong av Xmen, sen coop. Vilken bra dag! Tänk vad trist det skulle vara utan Fius, jag tycker synd om alla som inte har någon syster, så tragiskt.

love and hugs, EKK.

Ekkin <3 Livet.

Livet leker, seriöst. Behöver inte beskriva mer än så, det bara gör det.

Kollar runt på lite kläder, lyssnar på bra musik, pratar med goodieppl.




chillgrill  /Ekkin i balans med världen (och hon använder bilderna från white box överallt!)



Prosit

Nyser och nyser. Järnspikar att man ska bli sjuk nu också. Är less på att sitta i soffan, det är min rygg också. Vill ha solig vår! Vill ut och springa benen av mig!

Idag har man sett 6 avsnitt btvs, 2 avsnitt the 70's show och 1 gossip avsnitt. Plus en film som jag redan sett.
 
Åh, såg förortsungar igår, den var jättehärlig! Jag är kär i filmer man blir glad av. Ehm ja,  jag bor framför tvn. Har inte ens ork att spela wow längre, buhu.

Som tur är har en viss ängel vid namn Sara hämtat mina matteböcker från skolan, så behöver inte känna mig helt värdelös här hemma, pluggplugg.

Kom på att jag inte skrivit så mycket om värdsfamiljen. Jag  mailar nu glatt med dem och har fått massa bilder :). Känns fel att lägga upp något, men kan säga att de bor vid världens vackraste berg (klippiga bergen tror jag?). De rider western som tok, Kim är t o m roper, typ kastar lasso. Corinna sa att vi skulle rida upp i bergen när jag kommer! :D.  Dom har dessutom en sån där jättestor bil. Hej familjen Amerikan XD. Hon sa även att hon nog kan fixa in mig i skolans volleyball team! Längtar som galen. Jag fyller år samma datum som Paul också (30 aug), så behöver inte oroa mig för att det inte blir något firande den dagen, haha. Nu ska jag bara hitta några bilder att skicka tillbaka. Men har ju inte en enda familjebild som inte är i Grätnäs, blir ju galen. De kommer tro att jag alltid lever i idyll om jag skickar de bilderna.. Fast ska nog knäppa nya här hemma när jag blir frisk :).

Nu ska jag knarka halstabletter och te och se nästa avsnitt av buffy. Är på  avsnittet "Pangs" nu. Den när Spike sitter fastbunden och blir träffad av indianpilar. Jag älskar det avsnittet, haha <3.  

Toodles och kram!  /Blondie


Wake up call.

Ja, idag måste jag få saker till rätta igen. Hostningarna må försöka bränna sönder mig inifrån, men har ändå en hel del att göra idag. (Jag är hemma, hihi). På något sätt har jag tappat all motivation för att göra musik, gitarren känns jobbig att ens lyfta. Plus all motivation till att vara hälsosam.. hej soffpotatis. "...Jag ser den inte någonstans, vart katten har jag lagt den?" .

Identitetlös och hostig sitter jag nu alltså här. Solen skiner, vilket är ju jättebra, men man kan verkligen se hur dammigt det är här. Det känns lite som att mitt rum återspeglar mig själv. Ingen ordning alls och helt igendammat. Idag ska jag alltså;

*Dammsuga
*Titta på musiken till låten
*Sjukgymnastera (Gud så helfestligt, gympa när man är sjuk aight? nämen, fixa ryggen.)
*Rulla runt på den rosa bollen
*Dammsuga. En säkerhetspunkt, det finns en risk att jag råkar hoppa över första punkten..

Jag börjar bli som min syster, skriver konstiga listor för varje dag. Haha. Nu när jag publicerar den måste jag ju verkligen följda den också. Hoppas den tanken håller.

Kram och host ! / Ekkin.

Men elin, matten då? Prov på torsdag och böckerna är i skolan? Så det kan gå.. hehehehe, fuck off samvete.  


RSS 2.0