Sno?


Igar pratade alla om sno.

"It's going to snow this weekend!"

"Ah, It's cold outside, soon the snow will be here!"

Det var nagot under 20 grader igar. Skulle inte tro det, tyckte jag.

Fast tydligen sa snoar det anda har. Corinna sa att de hade haft sno i Juli forsta aret hon kom hit. Vilket inte ar sa konstigt som det later, for natterna har ar ruggigt iskalla. Och det regnade faktiskt igar..

Nu har jag lagt ner ett helt inlagg pa att prata om vadret, utan att ha oppnat dorren och kollat om det faktiskt har snoat. Men jag vill inte, kallt jue.

Kramar fran flickan i oknen! KRAM


Lata dagar

Det har ar vad jag har jobbat pa idag istallet for min bunt av laxor:

Otroligt busigt av mig. Dessutom har jag brant hela ansiktet, hals, och underarmar. Det gar emot varldens regler att kunna bli grillad av solen i slutet av september.. Men tydligen gor gud undantag. Tomatig elin till skolan imorgon. "Yeey!"


Art fieldtrip, pic update


Jepps, Idag hade alla foto och bild elever en tripp till Tuscarora, mitt ute i ingenstans! Valdigt konstig liten by, och da menar jag konstig som i konst. konstig konst. Knappte hur mycket kort som helst, men ska inte lagga upp alla bilder pa konstiga foremal.. Det blir for mycket.


Ett ord. Stolen.

Tiffiny. Som jag fann idag, eller tvartom. Det ar fa ganger man hittar vettiga tjejer har!

Hihi!

Julia, gravtecknandes. Hon ar grym pa att rita.

Bruise (hur det nu stavas) och Amanda.
Amanda ar kapten for fotbollslaget, och enligt Julia sa hatar hon henne (Julia ar kapten for volleybolln) Anledningen ar att Julia blev vald till arets idrottare och inte hon. Det tycker jag ar lite smaroligt. Fast bada tva ar trevliga med mig iaf!


Reese, som ritar av mig, Och Ally. Asroliga!

Ont i benen men vad gor det

Ibland blir man lycklig. Paul ligger mage pa vardagsrumsgolvet och Corinna kommer fram till att det skulle vara roligt att sta pa hans rygg. Sa hon latsas att hon star pa en surfingbrada medans Paul stracker ut armarna som superman och gor rallyljud till. Medans Kimmi sitter en meter bort tecknandes och sager "Oh, you will break some bones.. Not yours though, you will fall and break mine."

Underbart galna.


Jag har shin splints. Det gor ont. Eller, jag har val haft det nastan ett ar men nu har det blivit varre. Det ar nar musklerna runt vaderna inte vill vara kvar langs benet. Sa nu ska har lindas ben varje dag innan traning, och lagga over is efterat. Men men, bara fyra veckors traning kvar. Sorg. Sa mina ben overlever nog :)


KRAM!


Och Spartans forlorade..

Okej, asfaltslov, hihi. Men har de blivit fargglada da!?

Kom just hem fran forsta hemmamatchen. Vi forlorade mot Elko. Fuckin javla skit Elko, GAH! Elko och Spring Creek ar rivaler, underdrivet uttryck.

Ursakta spraket. Och en av anledningarna till att vi forlorade var pga av mitt forsvar. Helvete. Helst av allt vill jag bara sova hela dagen imorgon, men med battre vetande tanker jag lagga till en timme extra pa traningen, coach ska vara dar tidigare sa jag borde ta mig i kragen och borja kampa.

Okej, man kan inte vara pa topp jamt, men seriost, de dar blocken skulle jag ha.

 Justin hade gjort en fin megaskylt med "GO ELIN! #15!". Det var sott. Det var mycket folk. Och jag maste lara mig spela.


Glad host
/Elin.

The fall

Burr!

Det ar ju svinkallt ute! Tror det ar dags att investera i ett par vantar. Dock kommer man val bli stekt pa eftermiddagen. Vadret leker feber..

Vi missade just skolbussen. Vilket frusna jag inte har sa mycket att klaga pa, nu maste vi ju ta bilen.

Godmorgon och goddag, Hejda och Adjo. Har loven fallit i Sverige an?

Apropa graduating

Fyrkantig hatt och finfint diplom. Det ar det som vantar mig i var. Men det visste jag ju redan! Det jag dock inte visste var hur mycket annat man bestaller som graduating senior, det ar helt galet! Att ga ur high school ar princip som att ta studenten. Sa idag har jag och Corinna fifflat over bestallningspapper, med lite hjalp fran Paul och Kimmie, eftersom vi ar bada europeer och inte sa bra i kunskap om foot, inches.. pounds..

Sa, Forutom en hel radda graduating cards och annat tjoffs sa far jag ett par mjukisbraller, tshirt, halsband och class ring. Class ringarna ar ursnygga, oh my! Och man designar sjalv.

Min kommer vara i silver med ljusgron sten (for min fodelsedagsmanad, aug) Runt den kommer det sta "Spring creek high school". Pa ena sidan E.Westin och skolans symbol, andra sidan "2010" och en volleybollsymbol med mitt trojnummer. ASBALLT!


Oh, och sen nar volleybollsasongen ar over, sa ska corinna hjalpa mig bestalla en leatherjacket. ni vet, den klassiska high school jackan som alla footballs killar har. Fast min kommer vara for att jag spelar varsity volleyboll. Hur sweet ar inte det?? Vit och lila, med mitt namn, volleybollsymbol, och mitt trojnummer. Dubbeltsweet! XD

Jag kommer vara som en packad asna med alla senior prylar. Hallelujah.

Wiiihihiiioo! // You're little graduating Elin.




Till minne av:

Jag har skjutit upp det har alldeles for lange, det har alltid kommit nagot annat i vagen att blogga om.
Men, kara lasare, forsta matchen i Winnemucca tvingade domaren mig att klippa av mig armbanden. Jag ar helt serios nar jag sager detta, jag har inga Urkults armband langre.

 Jag var nast intill gratfardig nar jag klev ut pa plan.. Och varje gang jag skulle ta mottag snurrade jag pa armbanden som jag brukar. Forutom det faktum att min arm inte hade nagot att snurra..

Sa, ville bara saga, Hejda fyra ars sallskap. En del kanske tror jag overreagerar, men FU sager jag till dem. Jag tyckte om mina band en hel del :(


Bilder update

Pics update! Vi hade kamerakrig pa bussen hem, vart dock inte sa fina bilder..  blixtrigt och skakigt..

Vi forlorade bada matcherna (Oh no, vad chockad jag ar). Fast vi fick veta statsen pa bada, och pa matchen mot dayton servade vi in 33 av 34 servar. en miss bara. det ar ganska asbra. Och jag fick spela forsta line up, alltsa bland de sex forsta in pa plan! Sweet very sweet.



Selu, Shelby, Sandra,  Alex och Ally. 7h i en varm och trang buss fran dayton full med overtrotta och lattroade flickor!


Busselibuss. Och en oberedd Marvi.


jag och Julia. Julia tyckte hon sag flintis ut pa alla bilder. Hon ar inte flintis XD


Fick vara Jerseys igar, fettsnygga! (avundsjuk alina? ;;)


Och sa har ser det ut overallt.. Kara oken. Alltid bla himmel, alltid stekande sol. Man far lagomt med sand i haret ocksa nar det blaser ;D


Valkomstkomitten, sa fort man kliver in pa garden ^^ Max, Sindy och Mister.


Mister foljde efter mig nar jag skulle ut for att springa. Sa fick springa tillbaka med honom. Tur att han ar sot, annars hade han irriterat ihjal mig!




Just set them up to knock them down

Godmorgon Godmorgon! Jag har sakta med sakert borjat vanja mig vid att kliva upp vid fem snaret. Men idag var det inte pga av skola, skolfritt idag! Iallafall for volleybollspelare. Om en Halvtimme tar vi var gula skolbuss och beger oss mot Yerrington, dar vi med storsta sannolikhet kommer fa storstryk.

Vi spelar mot Dayton idag, och Yerrington imorgon. Det ar toppteamen i var serie. Men aven fast de kanske far mer poang an oss sa ska vi fanimej vara dar med trippelblocket.

Ahja, onska mig lycka till!

Har ju sex underbara timmar i bussen ocksa. Fast med Stephanie Meyer och Stephen king borde det bli ganska smartfritt.

Boom boom pow! /Elin

Fina fisken

Cory ska intervjua mig nan dag, for natt assignment han har i Journalism. Iallafall, vi pratade om det i matsalen idag..

Justin: So, what kind of questions are you gonna ask her?
Jag: Hm.. Didn't you say something like "what's your favorite fish?"
Justin: Ah, but that's easy! Swedish Fish of of course!
Cory: Ahaha, that's a good one!
Jag: *suck..*
Vet ni hur ofta jag har fatt hora om swedish fish? Det ar tydligen natt sorts godis har. Idag har jag antligen tagit mig tid att googla upp det!

Jag visste inte att det var svenskt, eller internationellt for den delen. Nagon annan som visste det innan?
Men nu vet jag ju iallafall vad folk har menar nar de pratar om dessa fordomda fiskar. Aven fast Justin blev ganska acklad nar jag sa att salt laktrits var gott...

Hugs from the swedish fiish!


Beowulf och inbrottstjyvar.

Det har inlagget blir nog framst riktat till kare far.

Du vet Beowulf, filmen vi sag for typ ett halvar sen? Han hugger nastan av sig armen for att fa tag i hjartat pa en drake, som ar hans son. Valdigt forvirrande film, historien utspelar sig i forna Danmark. Sakert fler som har last/sett den. Naja, vi haller pa att lasa den i English i skolan just nu. Den ar lika forvirrande skriftligt. Och av nagon anledning tror lararen att jag ska kunna den hur bra som helst, eftersom Beowulf kommer fran sodra Sverige. Vilket jag inte visste. Vilket jag vet nu. Vilket ni ocksa vet nu XD

Och for det andra, jag kommer ihag att du nagon gang pratade om skillnaden mellan Canada och USA, att i USA ar man besatt av sakerhet och i Canada laser man inte ens dorren. Min familj ar inte sa besatt alls, de laser inte ens dorren. Vilket fortfarande forvirrar mig, eftersom jag alltid ar forst hem fran skolan. kanns som om det lurar en inbrottstjuv nanstans nar dorren ar olast och huset ar tomt.

Hihi, allt for mig. KRAM!


Apropa att vara utbytesstudent.

Laste nyss att du kommer hem M, ar valdigt ledsen att det inte funkade for dig dar. Och jag forstar verkligen, att inte kunna prata med nagon och forsoka kampa vidare nar man vet att det inte kommer funka, samtidigt som man tanker "Jag skulle kunna vara hemma med min familj och mina vanner just nu".

Allt det far mig att inse vilken otrolig tur jag har. Fast det ar typiskt mig, jag har det laskigt tursamt, mer an jag gjort mig fortjant av. Att fa hamna i den har familjen som har sa enkla regler och fullt upp med roliga saker hela tiden. Att Corinna ar fran Tyskland och faktiskt forstar vad i Amerika som ar nytt for mig. Att Kimmie bjod hem folk till barbeque tva dagar efter att jag kommit, sa att jag faktiskt kande folk innan jag borjade skolan. Att jag faktiskt kom in i Volleyball varsity och blev kompis med en massa galna tjejer dar.

Pratade om det med Paul och Corinna ikvall, de ar ocksa ledsna for din skull. Samt att de tycker fransman och fransyskor ar snobbar och de borde tagit hand om dig och uppskattat dig battre. Jag kan bara halla med.

Innan de gick och la sig gav Corinna mig en kram och sa "You know we all love you, we are so happy that you are here and we're having so much fun".

Man blir sa varm inombords, ikvall ar jag helt fylld utav tacksamhet.

Kram.


Bye tiny Sam.

Om ni minns sa sa jag att kattungen hade forsvunnit? Paul hittade honom. Hos grannen.

Tydligen var det dar han bodde innan han kom hit, sa han ar hos sina "ratta" agare nu.

Jag saknar Kittie :(

Howdy cowboy!

Oh, Hermansson! Det skulle kunna ga. Och jag lovar att inte laga grisfotter.. jag tror jag maste slakta en gris sjalv om jag ska fa tag pa det XD

Jag och Corinna tog Thor och Sylvester pa en ridtur langs Pleasant valley road idag. Det var harligt varre! Jag kan inte alls rida western, men corinna lar mig. Sitsen ar so annorlunda.. Men jag trivs bra med Thor, vi har ju bada skandinaviska namn (;. Han ar dopt efter askguden, eftersom det askade natten han foddes. Hur fin som helst!
Dock sa motte vi en man med tva lamor pa vagen hem, Sylvester blev nagot radd. Fast Corinna visste att han skulle bli det, sa vi hade redan hoppat av. Thor vart ocksa radd, men han holl sig pa fyra ben ;) Fin hast som sagt.

Efter det at vi frukost i Elko med halva Pauls familj. Han har fyra syskon, och de fyra syskonen har tio barn allt som allt.. de tio barnen har allt som allt tre barn.. VALDIGT stor familj. Fast vi var bara halften idag (20 pers)

Sen har vi varit ute pa the fair, marknaden i Elko. Kollat pa horseracing och tavlingarna med att valla kor och boskap. ryttarna sladdar runt som galningar pa arenan! Jag och Corinna tippade ocksa pa att hasten Fagelberg skulle vinna sista rejset, eftersom vi bada visste vad namnet betydde. (Man ska alltid tippa hasten efter namnet om ni inte visste det) Han vann! :D

Det var ju en grundlig uppdateringen om lordagen, hoppas eran dag varit fin ocksa!

Jag har ont i rumpan sen ridturen :(

KRAM!



Svensk mat?

Jag tror dom skulle he in mig pa psykhem om jag borjade skutta runt i flator och vilja bli kallad Inga, men tack for forslagen XD

kotbullar ar ganska trakigt att gora har, for de har de redan :/. Vad ar svensk mat egentligen? surstromming? Palt? Nej tack.

Knackebrod?

Ehm.. kladdkaka?

Knackebrod och kladdkaka, sa far det bli! Och knack. Varfor finns det inte svensk god mat for..

Kittie ar borta, Corinna tror en uggla har tatt han :( Snalla kom tillbaka, jag behover min van :( :(

Mjau
Elin.

Back to school dance och allmant underbart lang helg!

Kort titel, eller hur? :)

Det ar typ.. labor day weekend? Natt sant! Ledig imorgon (fredag) och pa mandag iallafall! Underbart, har ska sovas.
Dessutom ar det Back to school dance ikvall, pa skolgarden! Det ar riktigt soft vader har pa kvallarna, under dagen vill man bara lagga sig ner och do i varmen. De flesta ska till dansen iallafall, sa det borde ju bli roligt.

Forutom det sa ar det Sleepover hos Julia imorgon, for teamet. Sen pa lordag ska jag ivag med familjen till Horseracing och jag har lovat att laga maten lordagkvall.

Natt forslag pa svensk mat som faktiskt ar gott ocksa??

Ha en underbar helg folk! :D

Och Olivia, det var inte en ren. Det finns inte renar i Nevada XD




Outruled by the foreigner!

HAHA. Jag har seriost A i English IV. Hur hande detta? Lararen maste alska mig.

Skolan har ett valdigt bra system, man kan ga in pa en hemsida dar ens larare uppdaterar vilket betyg man far i varje assignment, och sen raknar den ut grundbetygen. Just nu har jag C i History (Jag fick F i assignment:Map of nevada..) Och sen har jag A i graphic art ocksa. Det ar fasen inte sa illa pinkat for en stammande svenskis.

PUSS OCH KRAM!

update

Sitter ni bekvamt? Kanske borde ga och hamta natt att ata innan ni dyker in i det har inlagget?

Forst och framst TACK for alla grattis, man blir alldeles varm inombords!

andra och framst sa ber jag om ursakt for att jag inte skrivit pa ett tag, alltsa kommer det har inlagget bli overdrivet jattelangt.

Jag har varit upptagen som bara den. Volleyboll, bussakning, laxor, volleyboll, laxor, bussakning. Men nu har jag hittat en lucka, yes!

Forsta veckan i skolan var ganska laskig, rolig och intressant pa samma gang. Jag vet ofta inte riktigt vart jag ska vagen. Visst kanner man manga som man hejjar pa, men jag har ju inget vanligt "gang" som man ar van vid. Ingen man riktigt hor ihop med. Jag har inte suttit ensam i matsalen an sa lange, for det ar alltid nagon som fangar en eller sa. Det ar laskigt, fast coolt ocksa, att vara helt ny. Folk ar valdigt pratsamma och sociala iallafall.

Jag ar dessutom nagot less pa att prata om mig sjalv (Ingen trodde att det skulle handa va?). Men det finns ingen riktigt bra motfraga till "So you are from Sweden hu?" eller "What's the differences between sweden and here?".
I borjan fragade jag om de har varit till Europa. Den fragan gar sa fort sa jag slutade med det. Ingen har varit i Europa.

Nu i andra veckan ar det battre, man kan slappna av mer. En kille i government klass fragade idag om jag hade tagit bilen eller flyget till USA. Smart kille. Fast tro mig, alla amerikaner ar inte sa, de flesta i klassen skrattade at han som fragade. Ja, jag har borjat ta american government. Det ar ganska intressant faktiskt, fast nasta vecka har vi ett test pa alla stater och dess capitals..

Imorgon ar det nagon sorts dans pa skolan. Jag ska dit med Kesley, Jordan, Julia och na fler. Kommer bli najs!

Nu far det vara nog med babbel. Jag har gjort som nagra av er onskat, namligen lite spontant fotat har hemma.


Angie, Krista, Jag, Kimmie, Spencer och Kristas lillebror. Cindy vid bordet ocksa.


Paul och jag, hipp hipp horray!


Sam, han vaxer sa det knakar!


Den har hanger i varat vardagsrum, Paul skjot den for natt ar sen.
Jag tycker den ar aslaskig.


Kara kok, kara mat, vad vore vi utan dina oreos och bagels.

So long!








RSS 2.0