Apropå Skoter

Jag har seriöst träningsvärk från skoteråkning. Och ja, Paul har dragit fram skotrarna nu! Vi var uppe i Lamoille Canyon igår.

Det första jag gjorde när vi lämnade vägen och skulle upp i bergen var att fastna i snön på sidan. Stängde bara av motorn och ropade "Heeelp!". Sen gick det bättre. Patrick åkte före mig så jag kunde härma honom hur han lägger vikten över skotern. Tycker ju att det räcker med att flytta sitsen och luta sig, men uppe i bergen är det så brant att man måste ställa sig helt på ena sidan och dra skotern upprätt hela tiden. Extreme riding som Paul kallar det, Extremely exhausting som jag kallar det.

Ont i kroppen idag. Man kanske vänjer sig. Ascoolt iallafall, fast svårt!

Kraam /Elin


Kritverk


Baksätes vy. Korsar gränsen till Utah.


Vegas inspirerad surrealism



Här får man vänta en dag extra minsann

Tänkte bara säga att knäcken är... inte knäckt.. men gjord och att julklapparna är inslagna! Nu ska man ta en promenad i vintersolen och sen spendera dagen framför glittergranen och en kopp choklad eller två. '

Mihi, julen må vara annorlunda här (corinna köpte in 5 paket pasta, till vad undrar man??) men julkänslan kommer alltid vara den samma. Dessutom kan man alltid göra knäck.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Era små julegrisar!

Emma; fick post från dig sådär en timme efter att jag lagt på, du är så söt så jag vill bara äta upp dig! Fast ska inte öppna paketen förräns imorgon, hihi.

GOD JUL! (Jag vet att jag redan sagt det, kanske vill vara tydlig?)



Apropå brev

Åh, nu har det ramlat in brev från Familjen och Farmor och Farfar. Tänk vad glad man blir!

De sitter fast på min spegel nu, blev väldans rörd av att du petat extra på brevet kära syster :)

Och anledningen till att jag inte skrivit så mycket om Volleyboll är för att säsongen är slut, den är bara på höstterminen, resten av året är andra sporter. Lite trist, men jag håller igång på gymmet. Får ju dessutom mer tid för gitarren och målandet :)

Mihi, God Jul!


Apropå accenter

Så sa till Dan att jag har börjat höra min accent när jag pratar (väldigt irriterande). Han svarade med att min accent är typ, ännu mera tydlig när jag sjunger.

:(

Vill inte.

Han sa att det var bra. Jag sa att det var dåligt.

Kram /E

PULKA


Det fina med Amerikatt

En stor skillnad som jag har märkt här är att man går ut och äter och går på bio hela tiden :o. Äter ute minst en gång i veckan, och bio iallafall en gång i månaden.

Dessutom kommer man och går hos folk hela tiden, jag gillart. Orka ringa liksom. När jag umgås med Dan far vi omkring överallt. Känns som i en tvsåpa, när de bara går in i rummet, pratar lite, och sen försvinner igen.

Det var lite apropå tankar från mig. Ska faktiskt se två filmer på raken ikv, Old dogs med Corinna och Paul, sen Avatar med Jeremy. Så himla busigt, hihi.




Tillägg på förra inlägget (Ägg finns överallt)

Kan bli lite svårt att ta med den hem kära far, eftersom det är en julklapp till Corinna, hihi.

Dessutom har jag en känsla av att det kommer bli fler tavlor.. fast i hård pastellkrita. Ashärligt material!

Ja, allt för mig, tack och hej.

Tavla



Tadaa. Sa ju att jag tyckte om att leka med kritor. Scrolla ner för att se Monets original :)

Idag blir det pulka och varmchoklad med Art Club, vintrigt mysigt!

God Jul /E

Apropå kritor

Haha, ja, när mörkret faller på kommer den konstnärliga sidan fram. Sorgligt nog. Kanske är man då som mest desperat efter något uttrycksfullt? Har iallafal börjat leka enormt mycket med pastellkritor. Precis i min smak, det går fort, man kan göra om när det blir fel, och färgerna är ju helt underbara.

Shirley och Charles gav oss Wii med wii fit i julklapp :D sitter och tittar på hur Kimmie utforskar..

Skulle ju beställa den där scarfen, men hon är ju alltid i närheten! Får väl lura ut henne att mister har fastnat i ett träd eller nått.

Kram /E

Bye bye Nevada blue skies

Vaknade imorse till gråa skyar. Märkligt hur påverkad man kan bli av vädret. Jag dömde iallafall ut dagen till värdelös. Egentligen hade den nog inte varit det, men när tröttheten jagar ikapp en så orkar man inte lyfta blicken. Orkar inte se något positivt alls.

Så okej, Det är grått ute? Men måste hela jag bli grå? Tydligen. Så, Zombiedag på skolan. Fejklog väl lite här och där.

Det irriterar mig att man inte kan klara av att vara trött och glad samtidigt.

Att vara irriterad gör ju inte vädret bättre dock. Om man nu ska skylla på något. Har hört att det ska vara nedstressande och ångestbefriande, att skylla på något annat än sig själv.

Jävla väder.




Urkultsmåleri

Jahapp, och vad gör man för tillfället? Lyssnar på Kapten Röd och brainstormar för ideer för Urkultsaffisch.

Kultan har en tävling, tänker bidra! Men äckligt vad mycket man längtar när man bläddrar igenom bilder från kärleksfestivalen..

Hallå, en bit av artistlistan för 2010 är redan ute, tjohooo! Kapten Röd ffs!



psst.. hjälp? Vad är Urkult?

 Kulturkrockande kramar, ljuvlig musik från konstiga instrument, fötter som får trädäcket att gunga.. Regnbågsmänniskor, barn med hörselkåpor, vårrullar, Rastaflätor, andlighet och trummdummdumm i solnedgången.

Är en liten bit på väg, men en del saker är svårt att måla. Hjälp hjälp hjälp!

Julklappar

Ja ni, ska nog ta och beställa hästscarfen imorgon! Tack för alla kommentarer :D

Sen har jag målat (målat och målat, pastellkritat) en tavla till Corinna och Paul, så behöver bara inköpa tavelram. Nästan fånigt enkelt att köpa julklappar iår.

Med detta Motiv. Det samlas på Claude Monet i det här huset. Bilden är original, postar upp min tavla senare!

Tänker alltid på första scenen i pirates när jag ser den bilden. När de är ute med lillbåten bland brinnande skeppsvrak. En annorlunda Monet, fast jag gillart. blir lite less på alla blomsterträdgårdar.

Godnatt nu :) Det har fortsatt att vrålsnöa här förresten, har vi tur blir det ingen skola på måndag om det fortsätter!




Hjälp! Vilken scarf?

Okej, tänker köpa en sjal till min kära värdsyster i julklapp, meen.. kan inte bestämma mig för vilken. Blir galen.  Så kära svenskisar, vilken?
Ni vet att jag kan se hur många som läst inlägget, och nådigt sur blir jag om nån inte säger sin åsikt :o


  



Apropå julgardiner och granar



Idag har man pyntat granen! Något jag älskar. Känns konstigt att pynta med någons annans pynt. Men det vart fint iallafall! Det ser ut som om vi har blivit bombade av jultomten. Juligt överallt, helmysigt.

Tittade mig omkring och tyckte något saknades. Vart är julgardinerna? Sen insåg jag att vi aldrig haft gardiner, omg! Vilket fick mig att tänka, har man inte gardiner i Amerika?

Sen insåg jag att de har gardiner på sims. Tänk vad mycket man lär sig från sims.

Gardiner har börjat låta som Sardiner i mitt huvud nu. ni vet när man säger ett ord för många gånger börjar det låta jättekonstigt.

God Julgardiner /Elin

Apropå flytta boskap

Oj, när vi skulle flytta runt boskap igår trodde jag det var springa omkring och vifta med armarna, typ. Men det var ju nått man gör till häst. Lasso tävlingen var igång så Corinna och jag flyttade kära tjurarna från ena sidan till andra sidan, genom att jaga dom genom olika hagar med grindar.

Så, Corinna fick lära mig hur man öppnar och stänger grindar till häst, och flyttar runt och jagar tjurar. Mycket klurigt. Mycket underhållande, haha. Fick tillslut så mkt tjing på det att hon lät mig göra det själv medans hon tog bort lasson från horn och ben. Jag och Thor hade ganska roligt. Fast ont i rumpan efter 4h i sadel..

Howdy Cowboy /Elin.

Jul?

Jag börjar bli lite desperat efter julkänsla. Sitter och läser allas fina bloggar om hur underbart det är att julen är här.. va, vart? här? nu?

Jag frågade Corinna när vi (hon) skulle julpynta och hon var lite.. "propably next weekend when its december"
"Corinna, it is december." "Oh, really? I dont know then"

Har inte ens julkalendern.. även fast årets inte verkar så där topp. Gillar Henrik Ståhl, men måste de sjunga hela tiden?

Vill ha snö och glitterljus och lussebullar och.. ja.

Okej, lite julkänsla. Shay har gett mig, liz och deakin polkastänger vid lunch, hihi.

Kanske får ta och göra knäck imorgon.

Nu ska härs ut i kylan och flytta runt ungtjurar, haha. Det är en stor lasso tävling idag på the Horse Palace.

Tjingeling, och... god jul? /Ekkin


Apropå förra inlägget

Haha, tack för alla kommentarer :)

I skolan sa varenda tjej att det var fint, och killarna nått i stil med "Wooaw, its not you"

Men jag tar det som nått bra, haha. Busschaffisen tänkte be mig kliva av bussen, hon kände inte igen mig..

Kram /E

What just happened?

  

Jag kom över min skräck för att vara brunhårig. (fast jag är fortf blond. också. och rödhårig. också.)


RSS 2.0