Fear of falling



Kände att man måste vara mer duktig på att publicera sin egna musik. Skrevs i vintras, spelades in i våras, lyssna lyssna, kämpade ju med den :D

Hurra för ingenting och allt!

Det är ju faktiskt helt okej att vara så här lugnt lycklig!

Varför kämpa sig till "framgång" och "meningsfullt liv" när man kan må bra av det man redan har?

Hurra!

Forts spontanilicious och nerbrända drömhus.

Svar på kommentar: du har rätt oliv, självklart ska man inte planera spontanitet! det säger ju emot sig själv. Men det jag försökte var att tänka mig hur man någonsin kan vara spontan och framtidstänkande samtidigt, då jag tyckte att det också sa emot sig själv.

Men det går ju. Fast då är man inte kanske så mycket i tänkandet utav det, utan mer att vad som än händer så leder det till något bra. Själsligt talat.

Nu låter det som om de båda sakerna MÅSTE gå ihop. Neeej. Men det är kul att det är möjligt :D




Jag drömde att mitt hus höll på brinna ner. Och när vi skulle ta det viktigaste med oss var jag sjukt fokuserad på att hämta tandborste och tandkräm. Samt att Johannes (vet inte hur han kom dit) räddade min gitarr, något jag helt glömde bort.

Märkligheterna fortsatte med att min första tanke i vaket tillstånd och i det kvarlevande obehaget var: Kan ett helt hus brinna ner på sims, om inte spelaren vill det?



Spontalicious.

Spontanitet är bra. Tänka framåt är också bra.

Men de som tänker framåt måste ju alltså fundera över händelseutvecklingar och konsekvenser, framtiden är ju inte bara ett svart hål. Man tar ju det som händer för stunden och ser en framtid av följderna som kan inträffa.

Då är det svårt att vara spontan.

Däremot är det otroligt livande att säga ja till allt som går, och sen få man hantera situationen i vått och torrt. Ge sig själv lite utmaningar i sann Yes,man!- anda, och uppleva världen och livet i dess riktighet. Då är man spontan OCH framtidstänkande!

Men det är väldigt energikrävande.

Så därför kära vänner, spelar jag sims istället.


Kan ta en kopp kaffe sen när världen behöver mig :)

"Du behöver ju inte tänka över det så mycket, bara var och ha det bara bra i stunden istället!" -Dario

Ambitionens baksidor

Det känns som om jag stressat som utav bara fan och hetsskrivit min bokanalys hela dagen. Har lust att lägga mig på golvet och kräla omkring och skrika "kom och ta mig gud, jag är värdelös! Jag får inget gjort hur mycket jag än sliter! Sparka mig, gör det!"

Sen insåg jag nyss att jag kanske skrivit.. mja inte ens i 3h. Har inte haft några lektioner idag, så resten av tiden har jag suttit och skrattat oseriöst i musikhuset, eller druckit kaffe och pratat med vänner.

Det är märkligt att bara tanken på att jag borde göra något får mig att känna mig sliten, när jag egentligen gjort ganska mycket oslitsamma saker.

Gissa vad jag borde göra just nu? Inte blogga iallafall! Men nu kanske jag skrikit ut min frustation och kan fokusera igen.

Analysjävel, nu ska du allt få se på andra bullar!

RSS 2.0