Uppdatering om nuläget i... Mitt liv.

Det sitter en kanin på mitt skrivbord. Det är lite klurigt att fokusera då. Fius har fått ett städanfall, och ville få ninen ur vägen eller nått.. Fast ska bära tillbaka henne nu, hon luddar av sig.

För att uppdatera om nuläget så har det varit pluggpluggplugg och en hel del mailande med Corinna Algerio. Är för trött för att uttrycka mig i ord, skriver utförligt om livet imorgon istället. Jag känner mig slutkörd, även fast jag inte gjort så mycket den här veckan. Jag kommer bli en riktig helgbloggare.

Har äntligen satt in lite bilder från mobilen! Det här är alltså mitt liv ur fotografisk synvinkel.


1, Kanin in the way. 2, nya brillzen. 3, Färgglada dario och madde i vårt arbetsrum. 4, kladdkaksfik med Ania och Oliv. 5, rutten gurka i pentryt.. 6, Tränat barré ackord på skolans gitarrer, haha.

En liten smygglimt lixxom.
Jisses vad trött jag är, nu ska jag sova och drömma mig in i min egna värld. Puss!

(det här inlägget är från igårkväll, råkade publicera på fel blogg först)

Sporten vs Musiken

Träningen gick bra, hallelujah. Men har upptäckt ett dilemma. Den 21 mars verkar folk tycka är ett väldigt bra datum.
Uttagningen till Ukm och Gamen games (volleybollcup) är då. HELVETE.

Så nu blir det antingen eller. Har alltid sagt att volleybollen kommer i första hand, men fan vad osäker jag blir. Frida och jag behöver spelningar och Ukm skulle få oss lite publicerade. Dessutom är Ukm så hejdlöst roligt.. På cupen spelar jag med Blaget, så vet inte hur mycket spel vi får till.  Det är ju inte speciellt troligt att en talangscout kommer tycka om mig och ta mig till Australien heller precis... Men det är ju så jävla roligt med cuper :(.

Det lutar åt Ukm, men vad jag än väljer kommer det plåga min själ. Jag nöjer mig aldrig med mindre än allt.

Nu ska elin koncentrera sig på sin söta träningsdagbok, sen sova tills hon vaknar (No shit sherlock as Dario brukar säga). Gnatten!

Jag är otroligt bildfattig nuförtiden, på båda bloggarna. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för min lathet.


Känguru på plan / I believe I can fly

Hade tio minuters skola idag, haha. Plus en Emma som förgyllde vardagen. Ska nu strax dra iväg till en 2,5h träning.
Har suttit och försökt peppa mig själv inför det med massa videoklipp från väldigt duktigt folk. Är i stort behov av det nämligen, träningen får inte bli som i torsdags..

Tänk att det är U19 på söndag! :D mums med fyra matcher asså.

 

Jag är längst i laget och hoppar inte när jag smashar. Väldigt kul att jag utnyttjar min längd till fullo..
För att citera mina anteckningsböcker; "HOPPA HOPPA HOPPA!!". Som en viss känguru på klippet ovan skulle inte vara helt fel :).
Nu matmatmat, sen överprestera på träningen. Kom igen nu, det ska gå.


Happy face again! (med amerikansk accent)

Ja, söndagens reperations förmåga failade. Däremot måndagkväll och det faktum att jag kan ta elva bussen till skolan funkar bättre! Livet är fint när man har tid att ha ingenting att göra.

Ja.. det var typ det blogginlägget. GUD SÅ INTRESSANT! Haha, nej.

Mer intressant är kanske det faktum att jag äntligen lyckats maila till Algerios. Fick fel adress först, men nu funkade det! Så nu är det bara vänta och se vad dom svarar. Nervöst men asroligt! Nu ska elin äta nudlar och knalla ner till bussen. Fast inte samtidigt, vi börjar med nudlarna.

Tjingeling Plingeling! (Tjing-Elin-g, Pling-Elin-g) Varför heter jag inte Gestin i efternamn? Det skulle var helfestligt!

Äntligen HELG!

Jag mår inte bra av att inte få vara hemma. Den här veckan har jag bara kunnat gå hem för att sova och sen behövt rusa vidare. Usch. Bergen av kläder växer allt större efter alla genomrusningar..  Men nu är jag hemma!

Har nu pluggat matte som ett as (ja, på en lördagkväll) och ska strax sova :). Imorgon blir det ännu mera matte.. 40 tal, åhejj! Men ska inte klaga, jag har ju valt det själv. Matte A är ganska busenkelt faktiskt.

Fan vilken dålig vecka. Från att jag missade bussen i onsdags och fick åka hem halvtio från Sundsvall har allt varit piss. Missat bussar, failat på träningen och har bara mentalt gett upp med allt. Nu lägger jag allt hopp till att min älskade söndag ska reparera mig. Men måste erkänna att det är tur att jag har vänner som kan ge mig nudlar och roa mig med att försöka få mig att hitta fram i Sundsvall under mina svackor. Utan dem skulle jag varit ett svart hål.


USA HERE I COME! ( om några månader).

Mamma ringde just, och vet ni vad. JAG HAR FÖRFAN BLIVIT ANTAGEN!!!!!!
borde inte skriva just nu egentligen, är för mycket uppe i taket. Men kan inte låta bli, Ohdellaly!

Den 11 augusti åker jag till Nevada Spring Creek, till Familjen Algerio. Herr och fru Algerio, och deras sextonåriga dotter Kim. De har fem hästar, tre katter (katter ffs!).  och två hundar.

Jag vet inte vad jag ska säga mer, de åker visst väldans mycket skoter, och spelar fotboll.

Jag är så glad att jag knappt kan andas, och verkligen inte skriva. Han som meddelade om att jag blivit antagen sa att det var ovanligt tidigt att jag fick värdsfamilj i januari. Nu ska jag äta lunch med Anjiis och Olivia. Samt hoppa på alla som jag känner och inte känner för att sprida min glädje. mehehehehe.

Twilight

Vilken otrolig bra känsla jag har just nu, för allt! Blir lite sorgsen när jag tänker att jag inte kommer kunna ha den föralltid. Kom just hem från Bion. Såg Twilight med Fia, Emma och Sandra. Jag tror jag aldrig blivit så glad av en film! Vet inte riktigt varför, bara att jag vill ha den här känslan föralltid. Nä, jag kan inte skriva nu, jag är så glad åt livet. Ska spela GH nu!

Minuspoäng på att jag i min lyckliga tankspriddhet slog buckla på pappas bil när jag skulle slå upp bildörren..

Men eftersom Twilight gav mig känslan av att jag inte behöver vara perfekt så får det väl vara acceptabelt. Tills vidare.
Elin <3 Må bra Filmer.


Ny blogg på G.

http://www.nitsew.blogg.se/rocksyoursocksof

Tadamdamdam!
Lägg till på övervakningen nurå ^^.

Hjulet snurrar men hamstern har dött.

Jag är bäst i hela världen på att låta andra få ta ansvar för mig när jag misslyckas. Idag lyckades jag låsa ut mig själv. Hade nästan lust att falla ned och gråta. Men det gjorde jag inte, tårarna skulle bara frysa till is och göra mig ännu kallare. Men jag gick hela vägen till Kenneth för att få tag i nycklar! Det var väldans strongt ska ni veta. Och väldans snorkallt. Mina ben slutade frysa och började brinna istället, och snoret frös till is i näsan.

Okej, ganska strongt. Får minuspoäng för att jag ringde till mamma och gnällde även fast jag visste att hon var på jobbet. Jag sa inte emot heller när Kenneth sa att han skulle skjutsa hem mig. Men ett litet framsteg är väl också ett framsteg? Även fast det fortfarande är sorgligt hur mycket min omgivning måste ta hand om mig. T o m mina classmates har börjat få knuffa mig åt rätt håll så att jag inte ska gå fel.

Men i min ljuva misär fick jag idén att skapa en ny blogg! Nu skall det upp med en musikblogg. Kirrar länken straxen.

Jag känner inte mig själv längre.

Hm, nu har någon tagit min quiz om hur väl man känner mig, och fyllt i mitt namn. Är denna person bara retard eller konstig? Nu står det  iallafall att Elin Westin klarade 40% av quizen om Elin Westin. Ojdå!

Ni som inte gjort den, gör den :D. Blir ju nyfikis, så kommentera procenten här va.
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811051416175766&a=1&amp;

Jag ber om ursäkt till de som förväntade sig ett mer filosofiskt inlägg med tanke på rubriken :)

Vogue glasses.

Två inlägg kusligt nära varann, hoppsan! Men jag glömde ju, har beställt nya glasses idag!
Ett par Vogue, inte riktigt den här modellen, men väldigt nära. Säg hej till smart ass Elin.


Huset vid vägens slut.

Äntligen kan man andas. Har nu gjort klart förberedelserna för den muntliga presentationen av boken Huset vid vägens slut - Magnus Nordin (tack för lånet wesse, du ska få tillbaka den!!). jag gillade den boken, allt som handlar om hjältar får kramar av mig. Det gick bara på tjugo minuter att göra förberedelserna, så förstår inte varför jag haft sådan ångest. Jag + Skolångest = Sant.

Får komma ihåg att inte prata så otroligt supermega asfort bara. Och inte för mycket. Förra gången jag gjorde muntligt drog jag över med den tid vi fått gånger två. Jag förstår inte hur jag kan dra över så mycket när jag pratar så fort? Jag måste ha en massa att säga!

Det känns att livet börjar rulla igång igen, nu efter jullovet. Visst gnekar det lite i hjulen, men framåt går det!
Kommer ha fullt upp om två veckor. Då läser jag Matte A i överdos, repar med Dario inför Öppet hus (ahmaagod, jag ska sjunga.. inför folk!), tränar volleyboll som ett as inför U19, och skriver låtar och spelar in med Fridis.

Nu ska jag däremot njuta av att inte göra ett piss.
Jag tror jag hittat en röd tråd i bloggen. Den går ut på att rabbla upp allt jag är upptagen med och kommentera att jag ska njuta av att göra ingenting. Logiskt och fint. Toodles! 
.


P3 Apelsin - FAIL

Lyssnade på de nya programmet på P3 - humor program om humor, vad besviken jag blev. Det var helt enkelt inte roligt, eller intressant. Kanske beror de på att jag för mesta delen lyssnar på på morgonpasset, så det är lite svårt att slå, men ändå. Programledarna lät så trötta, och det är svårt att tycka någonting är roligt eller bra när de inte verkar tycka det.
Det kändes bara ironiskt när de pratade om humor som det är meningen att man ska skratta åt men det går inte.  Men namnet passar ju bra, jag mår alltid illa av apelsiner.

Man kanske inte ska klaga på första sändningen, det kanske var sådär så det är så dåligt att det blir bra. Ahja, vad vet jag. Jag håller mig till Morgonpasset.

Nu skall här göras potatismos på riktigt, för första gången! Önska mig lycka till och tyck synd om min mamma som måste äta det :). Toodles.

Movits! - Fel del av gården

Gick till bussen, väntade på bussen, satt på bussen, gick hem från bussen. Och var på sådant där jävla pisshumör. Frös så att jag skakade, ryggen värkte, kände mig skabbig, kände mig värdelös. Anledningen vill jag inte ta upp här.
Men gott folk, då när jag gick där djupt inne i egocentriska tankar hem från bussen och husen jag gick förbi blängde på mig så spelas Movits på radion. Om jag hade varit en häst hade jag spetsat öronen. Det gjorde jag nog iallafall. Hela världen blev så mysigt skinande igen, trots mörkret. Jag upptäckte t o m att det var stjärnklart. Det är svårt att inte skutta och älska världen när man hör bra musik. 

Tänk, vad vore vi utan musik? Jag vore hyfsat fast i depression kan jag ju sanningsenligt säga.  




Du kan kalla mig utanför
För att jag inte gjorde som dom andra gjorde när dom gjorde som dom gjorde förr
Ursäkta om jag stör.... FALALALALALA, TJO!

Nu ska jag se på Gossip girl
Jag hoppas ni inte gör som jag gör som jag gjorde förr
Och laddar ner för att ni vill vara som jag

Det är synd om ni har något annat behag

Seyaa.

Mvg Mvg.

Ja, då var man tillbaka till skolan! Wohoo.... Nämen, det är ganska bra, bara jobbigt att kliva upp. Hade inte så mycket jobb som jag trodde. Kan faktiskt åka hem nu, men det ska jag inte. Jag ska vara duktig och plugga poesi! ojojdå.

Apropå duktig, har nu fått betyg på fyra ämnen och MERITPOÄNGEN ÄR FORTF 20 :D :D. Engelska, Datakunskap, Estetisk verksamhet och Estetisk Orientering. Oh yeeah bejbi! När svenskabetyget kommer så blir det dock fail.. Men men, lyckan ler ju just nu iallafall, får nöja mig med det :)

Ha det bra!

Det börjar bra.

Gott nytt år är väl det första man måste säga. Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Och långsamt. Jag gick inte i nian för ett år sen! Men tydligen..

Ja, nyår blev väldigt lyckat. Fullt med vänner, skratt, kaboomfyrverkier, skrik och kramar. Som det ska vara helt enkelt. Sov till tolv idag, är ganska död. Hemma upptäckte jag att Comedy Chanel startat på tvn! (En sån här dag spenderas framför käre burken). En amerikansk kanal med kända ståuppare och allmänt roliga program. Mums!

För övrigt så kliar det i fingrarna av lusten att rita. Det blir nog inget av dock, här ska sovas! Imorgon blir det nämligen Paradisbadet med kusinerna. Sikket perfekt sätt att inleda året. Första dagen Comedy Chanel, andra dagen paradisbad med kusiner och tredje pulkaåkning med vännerna.

"Men mjau, jag spinner som katten" kommer bli 09s ersättning för 08s "Det är finaste fisken".

Men mjau, jag spinner som katten helt enkelt! Jag hoppas ni får en bra början på året darlings!

RSS 2.0